Femeie din Măgurele, Ilfov, RĂPITĂ și bătută de concubin și trei prieteni de-ai lui

Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels
Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels

O femeie din Ilfov a fost răpită de patru bărbaţi, unul dintre aceştia fiind chiar fostul ei concubin, şi bătută. 

Polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați prin apel 112 în noaptea de marți spre miercuri de către un bărbat, cu privire la faptul că fostul concubin al unei femei, împreună cu 3 persoane, au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Măgurele, iar unul dintre aceștia a agresat o femeie, lovind-o cu pumnii și cu picioarele, după care a târât-o, fără voia ei până la o mașină parcată în curtea societății, în care au urcat-o cu forța.

Polițiștii le-au identificat pe cele 4 persoane. Este vorba de 4 bărbați, din județul Giurgiu, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani. În mașină era și victima, respectiv o femeie de 40 ani, concubina unuia dintre bărbați.

Pentru femeie a fost emis ordin de protecție provizoriu.

În urma cercetărilor, polițiștii orașului Măgurele au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 4 bărbați, iar, după prezentarea acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă față de 3 dintre aceștia, iar, pentru cel de al patrulea, a dispus măsura controlului judiciar, scrie Mediafax.

Măgurele, recent în atenţia publică. Cadavrul unui bărbat, găsit într-o maşină incendiată 

În 7 mai, în jurul orei 09:00, un apel la 112 anunța că o mașină arde pe un câmp de lângă orașul ilfovean Măgurele. Autoturismul ardea de ore bune, dar oamenii nu s-au îngrijorat, crezând că s-a mai dat foc la ceva pe câmp. Și așa a fost, doar că de această dată nu au fost deșeuri, ci încercarea de a șterge urme. Rămășite umane au fost găsite de pompieri în portbagajul mașinii produse în România, dar înregistrată în Italia. Criminalii au vrut să-și șteargă urmele lăsând urme. Nu doar că mașina a fost identificată - asta deși ei au luat plăcuțele de înmatriculare - dar au și apărut pe camerele de supraveghere din zonă. Ulterior, s-a descoperit că persoanele acuzate de crimă au fost surprinse și de camerele de supraveghere din bloc, când cărau o geantă cu un obiect foarte greu, pe care au încercat să-l ferească de ochii celorlalți. În geantă, conform suspiciunilor, era chiar cadavrul italianului.  CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel