Femeie din Arad, ucisă în propria locuință, în timpul unui jaf

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O femeie din Arad a fost ucisă de tâlharii care i-au călcat casa. 

O femeie în vârstă de 64 de ani din Pâncota, care locuia singură, a fost găsită moartă în casă, cu urme de lovituri pe tot corpul, fiind deschisă o anchetă pentru omor şi tâlhărie, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, apropiaţi ai victimei au găsit cadavrul şi au sunat la 112, iar poliţiştii sosiţi au descoperit pe corpul femeii numeroase urme de violenţă.

Femeia a fost ucisă în timpul jafului

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Oraşului Pâncota, Serviciului Criminalistic şi medicul legist din cadrul SMLJ Arad sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Tribunalului Arad, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul a fost transportat la SJML Arad în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", a transmis, luni, Biroul de presă al IPJ Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Agerpres, că femeia locuia singură şi ar fi fost ucisă în timpul unui jaf. Ea a fost lovită cu un corp contondent, iar din locuinţă au dispărut bijuterii şi un telefon mobil. Familia victimei nu a putut stabili deocamdată dacă s-au mai furat şi alte lucruri din locuinţă.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost înregistrat un dosar pentru omor şi tâlhărie calificată, iar anchetatorii afirmă că au un cerc de suspecţi. 

Crimă oribilă în SUA - și-a ucis copiii, apoi și-a luat viața

Crimă absurdă în SUA. Un tată şi-a împuşcat mortal cei trei copii minori, precum şi o a patra persoană, înainte de a se sinucide cu aceeaşi armă, într-o biserică din capitala californiană Sacramento, luni seara, relatează Agerpres, citând AFP, EFE şi Xinhua.

Bărbatul avea 39 de ani, iar cele trei fete 9, 10 şi 13 ani, a precizat biroul şerifului din Sacramento.

A patra victimă este un membru al bisericii care însoţise familia în lăcaşul de cult şi deocamdată nu este clar dacă exista o relaţie personală între aceasta şi asasin. Mama copiilor trăieşte şi colaborează cu poliţia, au menţionat autorităţile. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel