FCSB-Sporting, declarație de război: Suntem pregătiți

Antrenorul echipei de fotbal Sporting Lisabona, Jorge Jesus, a declarat, marți seara, într-o conferință de presă, că se așteaptă la un meci dificil în returul cu FCSB de miercuri seara. 

Antrenorul lusitanilor a precizat că formația sa este pregătită la toate capitolele pentru că dorește neapărat să se califice în grupele Ligii Campionilor.

"Din experiență știm că mâine vom avea un meci dificil. Vom fi constrânși în joc, constrânși în defensivă, dar nu va fi o problemă pentru că ne-am pregătit la toate capitolele. Cred că Sporting este o echipă care are toate calitățile pentru a trece de play-off-ul Ligii Campionilor. Și spun asta fără a lua din meritele celor de la Steaua (n.r. — FCSB). Suntem pregătiți, vrem neapărat să ne calificăm în grupe. Campionatul Portugaliei este mult mai complicat, noi avem o situație mai dificilă decât a adversarilor care în meciul trecut cu Juventus București și-au permis să își odihnească jucătorii. Steaua (n.r. — FCSB) are jucători de calitate, în special de la mijloc în sus. Budescu este un jucător foarte important al lor la fazele fixe, care cred că va juca pentru că am văzut că intrat 30 de minute în meciul de campionat. Apoi este și "tânărul" Teixeira, pentru că așa era atunci când l-am cunoscut la 16 ani și i-am fost primul antrenor, un jucător care știe foarte bine să gândească jocul. Steaua (n.r. — FCSB) este în sine o echipă bine organizată", a spus tehnicianul, scrie Agerpres.

Acesta a menționat că pentru Sporting Lisabona este foarte important să joace cât mai mult în cea mai valoroasă competiție europeană inter-cluburi. "Liga Campionilor este foarte importantă pentru noi din toate punctele de vedere, nu doar prin prisma aspectului financiar. Să fii în Liga Campionilor înseamnă mare lucru, să nu uităm că și eu am fost în situația de a disputa două finale și știu că este foarte important pentru o echipă să joace acolo. Se valorizează altfel jucătorii după participarea în Liga Campionilor. În plus, vrem să aducem puncte Portugaliei, pentru că noi am pierdut teren în fața celor din Franța și Rusia. Dacă echipele portugheze participante în cupele europene ar avea un parcurs mai lung, atunci ar aduce valoare întregii țări", a adăugat antrenorul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel