FCSB în Champions League. Becali: Se conturează o echipă ca pe vremuri

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află ce declarații a făcut Gigi Becali după ultimele transferuri.

Gigi Becali (65 ani) și-a făcut noi calcule după parcursul foarte bun al echipei sale. Patronul FCSB nu concepe ca elevii lui Elias Charalambous (43 ani) să rateze titlul și a anunțat că gruparea roș-albastră va ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Ultima oară când FCSB a intrat în grupele Ligii Campionilor a fost în vara anului 2013, după ce echipa ”roș-albastră” a trecut în play-off-ul celei mai importante competiții europene de campioana Poloniei, Legia Varșovia, în dublă manșă, cu scorul general de 3-3 (FCSB a câștigat datorită golurilor marcate în deplasare: 1-1 acasă, 2-2 în deplasare). 

Acum că i-am luat pe Rotariu și pe Ganea, suntem foarte puternici. Dacă mai iau la iarnă încă un mijlocaș, coordonator ceva, deși nici nu mai am nevoie, atunci deja se conturează o echipă ca pe vremuri, cum o construiam eu ușor.

Nu pot să compar actuala echipă decât cu aia care a jucat semifinală de Cupa UEFA. E mult mai puternică echipa de acum, dar s-a întărit fotbalul în toată lumea. Și atunci întărindu-se fotbalul în toată lumea nu se vede diferența dintre asta de acum și aia de atunci.

Dar ce trebuie eu să fac? Să întăresc și mai mult echipa. Eu vă spun, campionatul nu mai are cum să ni-l sufle cineva și noi la anul pe timpul ăsta suntem în Champions League. Domnul o să facă asta pentru a le arăta tuturor dușmanilor!”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik, citat de digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel