Facultatea de Mecanică din Craiova a luat foc

Mansarda unui imobil care aparține Facultății de Mecanică din Craiova a luat foc, în a doua zi de Paști.

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de faptul că în curtea interioară şi pe stradă erau multe maşini parcate. Focul a fost stins după mai bine de patru ore, fără a fi persoane rănite. Pompierii spun, că cel mai probabil, cauza incendiului a fost focul făcut în spatele clădirii care a ars, de către persoane necunoscute, informează romania.net.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, luni dimineaţa, în jurul orei 3.45 a fost primit un apel prin care pompierii erau anunţaţi cu privire la producerea unui incendiu la o clădire situată pe strada Arhitect Ion Mincu din municipiul Craiova. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu cinci autospeciale şi au constatat că incendiul se produsese la un imobil aparţinând Facultăţii de Mecanică din cadrul Universităţii Craiova, fiind afectată mansarda laboratoarelor secţiei Autovehicule Rutiere. Echipele ajunse la faţa locului au intervenit în primul rând pentru limitarea propagării incendiului, apoi pentru stingerea focului.

[citeste si]

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, fiind distrusă mansarda respectivă pe o suprafaţă de mai bine de 300 de metri pătraţi.

Pompierii au menţionat că o cauza probabilă a incendiului a constituit-o focul făcut în spatele clădirii respective, de persoane necunoscute, fiind descoperite acolo roţi şi deşeuri textile, flăcările propagându-se ulterior la imobilul Facultăţii de Mecanică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel