F1: Alfa Romeo a depus apel împotriva penalizărilor pentru Raikkonen şi Giovinazzi

Echipa elveţiană Alfa Romeo de Formula 1 a confirmat că a făcut apel la penalizările dictate împotriva piloţilor săi Kimi Raikkonen (Finlanda) şi Antonio Giovinazzi (Italia) la Marele Premiu al Germaniei, disputat duminica trecută pe circuitul Hockenheim, relatează DPA.

Alfa Romeo avea un termen de 96 de ore pentru a contesta penalizările impuse la cursa de duminică, în care iniţial finlandezul s-a clasat pe locul 7 şi italianul pe locul 8. 

Comisarii de cursă au impus penalizări de 30 secunde atât pentru Raikkonen cât şi lui Giovinazzi pentru un incident creat înainte de startul pe circuitul ud de la Hockenheim. După impunerea penalizărilor, cei doi au căzut pe locurile 12, respectiv 13.

Alfa Romeo ocupă penultimul loc în clasamentul constructorilor, înaintea Marelui Premiu al Ungariei de duminică.

Dacă apelul va avea succes, campionul mondial Lewis Hamilton va ajunge pe locul 11 în cursa din Germania, dar va păstra un avantaj de 39 puncte faţă de coechipierul său Valtteri Bottas de la Mercedes. Polonezul Robert Kubica (Williams), care a ocupat locul 10 în urma penalizărilor, va pierde primul său punct din acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel