evoMAG: traficul de pe mobil s-a dublat In ultimul an

Peste 40% din traficul înregistrat pe site-ul evoMAG.ro provine de pe dispozitive mobile. 20% dintre posesorii de dispozitive mobile ce au vizitat evoMAG.ro au comandat produsele direct de pe smartphone-uri sau tablete. Aplicaţia evoMAG a fost descărcată de peste 10.000 de ori şi generează aproximativ 3% dintre comenzi

Dispozitivele mobile schimbă nu numai felul în care navigăm pe internet şi relaţionăm cu prietenii, ci şi modul în care facem cumpărături. Astfel, în prezent, peste 40% din traficul înregistrat pe site-ul evoMAG.ro provine de pe dispozitive mobile. Ponderea s-a dublat de la începutul anului şi până acum, pe fondul creşterii accelerate a numărului utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete şi al modificării comportamentului de consum.

„Ne aşteptăm ca numărul celor care care accesează site-ul evoMAG.ro de pe dispozitive mobile să crească şi mai mult în perioada următoare. Acesta este şi motivul pentru care investim permanent atât în platforma din spatele site-ului, cât şi în aplicaţia evoMAG, destinată utilizatorilor de iOS şi de Android”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG, într-un comunicat trimis DCNews.
(w670)
 
În medie, peste 20% dintre posesorii de dispozitive mobile ce au vizitat evoMAG.ro au comandat produsele direct de pe smartphone-uri sau tablete. Schimbarea comportamentului de consum se observă şi din creşterea numărului de utilizatori ai aplicaţiei evoMAG. Până în prezent, aplicaţia a fost descărcată de peste 10.000 de ori şi generează aproximativ 3% dintre comenzi.
 
„Am investit circa 50.000 de euro în aplicaţie şi intenţionăm să dezvoltăm şi mai mult acest canal de vânzări pe viitor. Vom adăuga facilităţi noi, promotii exclusive, reduceri dedicate doar celor care folosesc aplicaţia, oferte personalizate, în acord cu preferinţele acestora etc.”, mai spune Mihai Pătraşcu.
 
[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel