Evadare din arestul Poliţiei Dolj - bărbatul este suspectat de crimă. FOTO în articol

Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay

Un bărbat din Dolj, suspectat de crimă, a evadat din arest joi seară. 

El era deja condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea mai multor fapte de furt, anunţă Antena 3, şi fusese adus de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă în arestul IPJ Dolj pentru a fi anchetat în legătură cu uciderea unei femei de 82 de ani, pe care a şi tâlhărit-o. Lăsat nesupravegheat, bărbatul ar fi reuşit să forţeze o uşă care nu era folosită.  

Numele său este Andrei Sorin Cruţan şi este din comuna doljeană Unirea, iar IPJ Dolj a pus la dispoziţia presei şi o fotografie a acestuia. Are 1,77 m înălţime şi 65 kg. 

Evadare şi la Buzău - un adolescent a fugit de sub nasul poliţiştilor 

Conform procedurii, băiatul a fost dus la spital pentru un control medical înainte de încarcerare. Era însoțit de doi polițiști când a ieșit de la secția de pediatrie a Spitalului Județean din Buzău. 

Ajuns în curte, băiatul a profitat de neatenția polițiștilor și a fugit de sub nasul lor, încătușat. 

Șeful UPU Buzău, Adrian Zoican, a declarat că 'după efectuarea consultului de specialitate, pacientul a fugit de sub escorta Poliției, părăsind ulterior curtea spitalului.'

Copilul de 15 ani a trecut în goană și pe lângă agenții de pază. Totuși, 'polițiștii au pornit în urmărirea lui, fiind prins imediat, context în care a fost necesară utilizarea armamentului din dotare pentru tragerea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănite alte persoane', a explicat Cosmin Stanciu, IPJ Buzău. 

În cele din urmă, adolescentul a ajuns în arest. Băiatul acuzat de diverse furturi riscă acum o pedeapsă mai mare din cauza evadării. De asemenea, incidentul va fi cercetat de o comisie internă a IPJ Buzău, potrivit ȘtirileProTV.

Amintim că un caz similar a avut loc la sfârșitul lunii august. Atunci însă, polițiștii din Urziceni, Ialomița, au avut nevoie de trei zile pentru a-l prinde pe fugar, un tânăr de 18 ani care a sărit geamul sediului Poliției din municipiu. 

Un american care a evadat acum 30 de ani s-a predat din cauza pandemiei 

Un bărbat din SUA care a evadat din închisoare în urmă cu 30 de ani s-a predat acum din cauza  pandemiei COVID.  Darko Desic a ales să se predea deoarece pandemia l-a lăsat fără un acoperiș deasupra capului, scrie Sky News.

“Merg înapoi la închisoare unde voi avea un acoperiș deasupra capului.”, a spus bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel