Evadare din arestul Poliţiei Dolj - bărbatul este suspectat de crimă. FOTO în articol

Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay

Un bărbat din Dolj, suspectat de crimă, a evadat din arest joi seară. 

El era deja condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea mai multor fapte de furt, anunţă Antena 3, şi fusese adus de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă în arestul IPJ Dolj pentru a fi anchetat în legătură cu uciderea unei femei de 82 de ani, pe care a şi tâlhărit-o. Lăsat nesupravegheat, bărbatul ar fi reuşit să forţeze o uşă care nu era folosită.  

Numele său este Andrei Sorin Cruţan şi este din comuna doljeană Unirea, iar IPJ Dolj a pus la dispoziţia presei şi o fotografie a acestuia. Are 1,77 m înălţime şi 65 kg. 

Evadare şi la Buzău - un adolescent a fugit de sub nasul poliţiştilor 

Conform procedurii, băiatul a fost dus la spital pentru un control medical înainte de încarcerare. Era însoțit de doi polițiști când a ieșit de la secția de pediatrie a Spitalului Județean din Buzău. 

Ajuns în curte, băiatul a profitat de neatenția polițiștilor și a fugit de sub nasul lor, încătușat. 

Șeful UPU Buzău, Adrian Zoican, a declarat că 'după efectuarea consultului de specialitate, pacientul a fugit de sub escorta Poliției, părăsind ulterior curtea spitalului.'

Copilul de 15 ani a trecut în goană și pe lângă agenții de pază. Totuși, 'polițiștii au pornit în urmărirea lui, fiind prins imediat, context în care a fost necesară utilizarea armamentului din dotare pentru tragerea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănite alte persoane', a explicat Cosmin Stanciu, IPJ Buzău. 

În cele din urmă, adolescentul a ajuns în arest. Băiatul acuzat de diverse furturi riscă acum o pedeapsă mai mare din cauza evadării. De asemenea, incidentul va fi cercetat de o comisie internă a IPJ Buzău, potrivit ȘtirileProTV.

Amintim că un caz similar a avut loc la sfârșitul lunii august. Atunci însă, polițiștii din Urziceni, Ialomița, au avut nevoie de trei zile pentru a-l prinde pe fugar, un tânăr de 18 ani care a sărit geamul sediului Poliției din municipiu. 

Un american care a evadat acum 30 de ani s-a predat din cauza pandemiei 

Un bărbat din SUA care a evadat din închisoare în urmă cu 30 de ani s-a predat acum din cauza  pandemiei COVID.  Darko Desic a ales să se predea deoarece pandemia l-a lăsat fără un acoperiș deasupra capului, scrie Sky News.

“Merg înapoi la închisoare unde voi avea un acoperiș deasupra capului.”, a spus bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel