EURO 2016: Keșeru, înainte de meciul cu Albania: Trist, crunt, dar asta e realitatea

Atacantul Claudiu Keșeru, care a debutat la EURO 2016 în meciul cu Elveția (1-1), a opinat că România va merita să se califice în optimile competiției dacă va învinge Albania, însă a avertizat că meciul se anunță foarte dificil.

Keșeru a opinat, cu prilejul unei conferințe de presă la Paris, că în contextul unui joc dominat de elvețieni el a avut oportunități rare de a se remarca: Sunt puțini atacanți în această lume care pot face diferența în orice moment singuri. Atacanții sunt dependenți de echipă și de obicei, când o echipă domină jocul, atacanții echipei adverse ies mai puțin la rampă. E clar că în ultimele 15-20 minute ne-am retras deliberat, nu mai reușeam să menținem mingea sus, dar per ansamblu nu am arătat ca o echipă total depășită. Posesia mi se pare un lucru irelevant. Personal încerc să scot ce pot mai bun din fiecare minge pe care o primesc, fiecare jucător face același lucru.

Atacantul lui Ludogoreț a admis că România nu are nicio scuză dacă va face un pas greșit în meciul cu Albania, programat duminică la Lyon, în grupa A.

[citeste si]

După un meci foarte greu cu francezii, a venit unul și mai greu cu elvețienii și vine unul și mai greu cu albanezii. Suntem însă la mâna noastră, în proporție de 90-95% vom fi calificați dacă batem. Dacă batem, merităm să fim în optimi, dacă nu, nu merităm. Vom reuși cu siguranță să ne ridicăm la miza partidei. În cazul în care nu batem Albania, e trist, e crunt, dar asta e realitatea. Important e să dăm tot ce avem mai bun în ultimul meci și să încheiem partida fără regrete. Nu există favoriți, nu există meciuri câștigate dinainte, au fost puține partide la două goluri diferență, cred că aseară a fost doar a treia (Franța — Albania 2-0, n.r.). Au fost făcute mari eforturi în primele două meciuri, s-a alergat foarte mult. E clar că per ansamblu s-a simțit oboseala în prima și a doua zi după partide. Fizic ne resimțim, dar metodele de refacere sunt profesioniste și cu siguranță la ora jocului vom fi pregătiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel