EURO 2016, Grupa A. România - Elveția. LIVE SCORE

Anghel Iordănescu pare că s-a decis în privinţa primului 11 al României pentru meciul cu Elveţia, scrie digisport.ro, care anunță  că Nicuşor Stanciu nu va juca din primul minut. Locul său va fi luat de Alex Chipciu.

SCOR FINAL 1-1 ROMÂNIA-ELVEȚIA! 

LIVE SCORE România-Elveția. Este 1-1 în minutul 57. Admir Mehmedi (Elveţia) a trimis mingea direct pe poartă. Scor 1-1. 

LIVE SCORE România-Elveția. 1-0 la pauză pentru România!

LIVE SCORE România-Elveția. Este 1-0 pentru România! Stephan Lichtsteiner (Elveţia) s-a ţinut de jucătorul advers şi arbitrul a fluierat pentru un fault. România a primit lovitură de la 11 metri, executată de Bogdan Stancu, care a și înscris cu un șut frumos pe jos, în partea stângă a porții. 

LIVE SCORE România-Elveția. Meciul a început, Elveția a avut două mari ocazii în primele 16 minute. 

O altă schimbare faţă de echipa de la meciul cu Franţa este titularizarea lui Keşeru, în locul lui Florin Andone. De asemenea, Torje îi va lua locul lui Adi Popa, potrivit Digi 24.

ROMÂNIA, echipa pribabilă: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Hoban, Pintilii - Torje, Stancu, Chipciu - Keşeru

ELVEȚIA: Sommer - Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez - Behrami, Dzemaili, Xhaka - Shaqiri, Seferovic, Mehmedi.

Tricolorii nu au voie să piardă meciul de miercuri, pentru că altfel ar rămâne cu șanse pur teoretice de calificare, în timp ce o remiză i-ar menține în cursa pentru optimi, verdictul urmând să fie dat de meciul dintre România și Albania (19 iunie).

României a învins Elveția în ultimul lor meci direct, pe 30 mai 2012, în deplasare, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei amicale de la Lucerna a fost înscris de Gicu Grozav.

[citeste si]

De la acel meci în loturile actuale ale celor două echipe se mai regăsesc Sommer, Lichtsteiner, Djourou, Granit Xhaka, Mehmedi și Derdiyok, respectiv Valerică Găman, Chiricheș, Raț, Torje, Chipciu.

În cele 12 partide desfășurate până în prezent între cele două echipe, tricolorii au câștigat de cinci ori, au pierdut în patru rânduri, iar trei întâlniri s-au încheiat nedecis, golaverajul fiind favorabil echipei din Țara Cantoanelor, cu 19-15.

Rusul Serghei Karasev va arbitra meciul de miercuri. Arbitri asistenți vor fi compatrioții săi Nikolai Golubev și Tihon Kalughin, arbitri asistenți adiționali au fost nominalizați alți doi ruși, Serghei Lapocikin și Serghei Ivanov, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat belarusul Alexei Kulbakov.

La meciul de pe Parc des Princes (47.294 locuri) sunt așteptați peste 10.000 de spectatori români.

Meciul România - Elveția poate fi urmărit în rețeaua RCS & RDS, în direct la Pro TV de la ora 19:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel