EURO 2016: FRANȚA - ISLANDA. LIVE SCORE

Islanda se va confrunta, duminică seara pe Stade de France din Saint-Denis, de la orele 22,00, cu Franța, una dintre favoritele de la EURO 2016.  

Reprezentativa de fotbal a Franței s-a calificat fără probleme în semifinalele EURO 2016, după ce a învins formația Islandei cu scorul de 5-2 (4-0), duminică seara, pe Stade de France din Saint-Denis.


23:41 FRANȚA-ISLANDA scor 5 - 2 Bjornason înscrie cu capul, reducând din diferență

23:14 FRANȚA-ISLANDA scor 5 - 1 Giroud înscrie din nou, cu 30 de minute înainte de finalul partidei

23:06 FRANȚA-ISLANDA scor 4 - 1 Sigthorsson îl învinge pe portarul Franței, Lloris

22:48 FRANȚA-ISLANDA scor 4 - 0.  Griezmann, atacantul lui Atletico, înscrie și tabela se modifică din nou

22:45 FRANȚA-ISLANDA scor 3 - 0.  Payet înscrie cu stângul

22:22 FRANȚA-ISLANDA scor 2 - 0. Franța înscrie din nou. POGBA, jucătorul lui Juventus, marchează cu capul, din interiorul careului 

22:14 FRANȚA-ISLANDA scor 1 - 0. GOL FRANŢA! Giroud înscrie în poarta apărată de Halldarsson 


EURO 2016. FRANȚA-ISLANDA. Franța, una dintre favorite la câștigarea competiției, a marcat toate cele șase goluri ale sale în repriza secundă la turneul pe care îl găzduiește și trebuie să abordeze acest meci la capacitate maximă din primul minut, altfel determinarea și soliditatea arătată de islandezi i-ar putea pune probleme.

EURO 2016. FRANȚA-ISLANDA. Islanda, una dintre surprizele, dar și una dintre cele mai iubite echipe de la Euro, luptă pentru un loc în semifinale. Islanda este cea mai mică națiune (330.000 de locuitori) care a apărut la un turneu final major și a făcut deja senzație, atât prin rezultatele sale (1-1 cu Portugalia, 2-1 cu Austria, 2-1 cu Anglia), cât și prin suporterii săi.

EURO 2016. FRANȚA-ISLANDA. Reuters scrie că micuța Islanda se poate inspira din performanțele reușite de Danemarca și Grecia, campioane ale Europei în 1992, respectiv 2004, venind din posturi de outisdere.

EURO 2016. FRANȚA-ISLANDA. Franța, care s-a chinuit și cu Irlanda, în optimi, are avantajul de a fi deja avertizată și de a avea în față modelul așa nu arătat de Anglia în meciul din optimi. Islanda nu este doar o echipă care se limitează la o apărare aglomerată și dispusă la sacrificii, ci este o echipă bună, care poate pasa, poate alerga, poate construi și crea pericol la poarta adversă.

[citeste si]

EURO 2016. FRANȚA-ISLANDA. În plus, Les Bleus, care au arătat fragilitate în apărare, nu vor putea conta pe două piese importante în meciul de pe Stade de France, fundașul central Adil Rami și mijlocașul defensiv N'Golo Kante, ambii suspendați.

EURO 2016. FRANȚA-ISLANDA. Islanda va păstra sistemul 4-4-2, cu milocașul bărbos Aron Gunnarsson, o întruchipare perfectă a vikingului neînfricat, jucător în liga a doua engleză, la Cardiff City. În poartă va fi Hannes Halldorsson, fost regizor, care a filmat clipul pentru melodia Islandei la Eurovision 2012 și care a devenit fotbalist profesionist abia în 2014, dezvăluie Reuters.

EURO 2016. FRANȚA-ISLANDA. Franța, care a câștigat ambele turnee finale pe care le-a găzduit, EURO 1984 și Cupa Mondială din 1998, nu concepe să nu se califice în semifinale, unde va da peste învingătoarea dintre Germania și Italia.

EURO 2016. FRANȚA-ISLANDA.Cele două echipe s-au întâlnit de 11 ori, iar Franța nu a pierdut până acum în fața Islandei, având 8 victorii și 3 egaluri, cu un golaveraj de 30-8. Ultima confruntare a fost un amical jucat la Valenciennes, pe 27 mai 2012, când Islanda a avut 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Birkir Bjarnason (27) și Kolbeinn Sigthorsson (34), dar echipa antrenată atunci de Laurent Blanc a revenit după pauză prin golurile reușite de Mathieu Debuchy (52), Franck Ribery (84) și Adil Rami (87), obținând victoria.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă olandeză, cu Bjorn Kuipers la centru.

ECHIPE PROBABILE:

Franta: Lloris - Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra - Pogba, Cabaye, Matuidi - Griezmann, Giroud, Payet

Islanda: Halldórsson - Sævarsson, Árnason, R Sigurdsson, Skúlason - Gudmundsson, Gunnarsson, G Sigurdsson, B Bjarnason - Bödvarsson, Sigthórsson

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel