EURO 2016. FRF, protecţie suplimentară pentru echipa naţională

FRF intenționează să deplaseze la EURO 2016 un grup de 15-20 de agenți de securitate, care să ofere naționalei de fotbal a României un plus de siguranță pe durata turneului final.

Situația tensionată din Franţa și pericolul atentatelor teroriste pe durata desfăşurării turneului final al EURO 2016 îi îngrijorează pe oficialii FRF, care încearcă să obţină aprobarea pentru deplasarea în Franţa a unei forţe de securitate care să îi păzească pe tricolori.

Deocamdată, singurul detaliu cert legat de sistemul de siguranță e acela că alături de echipa națională se vor afla în permanență trei agenți din partea autorităților franceze. Este vorba despre un ofițer de legătură și încă doi subalterni ai acestuia, care se vor afla nonstop lângă "tricolori" pentru a gestiona planul de securitate gândit de organizatori. În plus, din partea Jandarmeriei va merge un contingent de 5-10 oameni, care va avea însărcinări în special pe zona de suporteri.

Potrivit Gazetei Sporturilor, la solicitarea selecţionerului Anghel Iordănescu, FRF intenționează însă să deplaseze în Franța un grup de circa 15-20 de agenți de pază, care să completeze lanțul de securitate din jurul echipei naționale. E posibil să fie angajați ai unei companii private de security, care să intre, practic, în delegația oficială pentru turneul final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel