Elena Udrea, Crăciuniţă de Sărbători, cu rochie de 2000 de euro - VIDEO

udrea_craciunita
udrea_craciunita

Ce au în comun cântăreaţa Karen Elson, actriţa Eva Mendes şi Elena Udrea? Cu siguranţă pasiunea pentru haine elegante. Altă explicaţie n-am găsit pentru faptul că toate au ales să poarte acelaşi model de rochie: roşie, lungă, vaporoasă. Elena Udrea a făcut sigur o pasiune pentru această ţinută, pentru că s-a afişat cu ea în mai toate ieşirile publice din această perioadă.

Actriţa Eva Mendes a purtat-o la un festival de film, Yang Mi la săptămâna modei de la Milano. Elena Udrea a ales-o pentru zilele de Crăciun şi a făcut o pasiune pentru ea. N-a fost zi în care să nu găsească o ocazie de a îmbrăca rochia roşie. La întâlnirea cu Moş Crăciun şi copiii, la Poiana Braşov, unde şi-a serbat ziua de naştere şi în ajun, după o demonstraţie de gătit, informează Realitatea.

Dacă vă trece prin cap să îi urmaţi exemplul, uitaţi-vă bine în portofel înainte. Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar o ţinută vaporoasă de crăciuniţă marca Gucci va scoate din buzunarul dumneavoastră aproximativ 8.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel