Eduard Grosu, clasat pe locul al treilea în etapa a noua a Turului Lacului Qinghai

Rutierul român Eduard Michael Grosu (Delko Marseille Provence) s-a clasat, luni, pe locul al treilea în etapa a 9-a a Turului ciclist al Lacului Qinghai (China), desfăşurată între Menyuan şi Minie.

Victoria a revenit belarusului Serghei Papok (Minsk Cycling Club), cronometrat pe 160 km cu timpul de 3 h 44 min 42 sec, urmat de spaniolul Daniel Lopez Parada (Burgos-BH 25), şi de Grosu, ambii în acelaşi timp cu învingătorul.

La general, pe prima poziţie se află columbianul Robinson Eduardo Chalapud Gomez, urmat de spaniolul Oscar Miguel Sevilla Rivera, la 1 min 44 sec, ambii de la echipa Medellin, în timp ce pe locul al treilea se află australianul Benjamin Dyball (Team Sapura Cycling), la 2 min 37 sec, etc.

Grosu, care a câştigat două etape în această cursă (a treia şi a şasea), se află pe 46 la general la 21 min 41 sec de lider.

Românul este lider în clasamentul sprinterilor, cu 72 puncte, urmat de Chalapud Gomez, 46 puncte, şi italianul Imerio Cima (Nippo Vini Fantini Faizane), 41 puncte, etc.

Etapa a 10-a a cursei se va desfăşura între Jingchang şi Wuwei, pe 116 km.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel