Eddie Jones va antrena selecţionata Barbarians pentru meciul cu Fiji, de pe Twickenham

Selecţionerul naţionalei de rugby a Angliei, Eddie Jones, va antrena selecţionata Barbarians, formată din jucători din întreaga lume convocaţi pe baza unor invitaţii, în meciul cu Fiji, care va avea loc pe 16 noiembrie, la Londra, pe Twickenham, primul meci internaţional după Cupa Mondială 2019.

Este o onoare imensă să poţi antrena această celebră selecţionată. Clubul întruchipează perfect valorile şi tradiţiile sportului cu balonul oval, iar fanii se pot aştepta la un meci între două formaţii care vor lupta până la finalul celor 80 de minute, a spus Jones, care a condus naţionala Angliei până în finala CM 2019, unde a cedat în faţa Africii de Sud cu 12-32.

Din selecţionata Barbarians vor face parte şi jucători care au evoluat la turneul final din Japonia, cum ar fi sud-africanii Tendai Mtawarira şi Herschel Jantijies, irlandezul Rory Best, argentinianul Ramiro Herrera, dar şi francezul Mathieu Bastareaud, care nu a fost prezent cu reprezentativa ţării sale în Japonia.

Barbarians va mai avea un meci pe teritoriul britanic, pe 30 noiembrie, contra Ţării Galilor, pe Principality Stadium din Cardiff. Pe banca tehnică a naţionalei galeze se va afla pentru prima oară Wayne Pivac, în calitate de antrenor principal, în timp ce Barbarians va fi pregătită la acest meci de fostul selecţioner al dragonilor, Warren Gatland.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel