Drăghia, antrenor la Exatlon. Soția și fetița, DECIZIE - șoc

Vladimir Drăghia și soția lui
Vladimir Drăghia și soția lui

Vladimir Drăghia va fi, începând cu ediția de sâmbătă, antrenor la Exatlon România. Câștigătorul primului sezon va antrena echipa Războinicilor, în timp ce Giani Kiriță va antrena, din nou, Faimoșii. 

Atât soția lui Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, cât și fetița lor, Zora, și-au făcut bagajele și l-au însoțit în Republica Dominicană, pentru a-i fi alături de aproape în noua sa postură pe care o va avea la Exatlon România.

Iată mesajul postat de Alice Cavaleru:


Ieri am postat ultimele poze pe care le-am făcut înainte să plecăm de acasă, iar azi las aici prima noastră poză în Republica Dominicană. Da, am plecat și noi două cu Vladimir la @exatlonromania . Sunt tare fericită că a fost posibil pentru că aici este de vis. Vă rog să nu-mi amintiți cât de frig este în România. Abia am uitat și am reușit să ne întindem puțin oasele la soare. Noi avem deja trei vacanțe ratate (din motive medicale și de muncă), așa că mă bucur tare pentru că putem să facem și o vacanță din proiectul ăsta frumos (când nu filmează Vladimir), dar mai ales mă bucur că nu mai stăm despărțiți. 

Spun "proiect frumos" nu doar pentru că Exatlon are un loc special în inima mea, ci și pentru că mi se pare că Vladimir este bun în postura de antrenor. Eu am făcut câteva antrenamente cu el și vă asigur că de fiecare dată m-a făcut să-mi depășesc limite fizice și mentale. 

(w670)

Abia aștept să-l văd și eu sâmbătă în acțiune și sper să vă uitați și voi. Îmi povestise Vladimir multe despre proiectul Exatlon, dar acum, după ce am văzut câtă muncă și cât suflet se investesc în acest proiect (și la televizor nu se vede asta), mă uit cu alți ochi la @exatlonromania.

Sper să vă uitați și voi cu ochi îngăduitori și curioși pentru că sezonul ăsta are o energie tare mișto. 
Va rog să nu mă întrebați detalii despre emiusiune și echipe. Ori nu le știu, ori nu am voie să le divulg. 
Revenim cu mai multe imagini cu noi două în culmea fericirii și cu Vladimir fără "salopeta de muncă" (sper!).

Vezi și: Exatlon. Giani Kiriță - Roxana Vancea, scandal. Drăghia: Recunosc. Are o problemă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel