Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ, în Vâlcea. Una dintre victime a decedat, iar cealaltă a ajuns la spital

Accident/ foto ilustrativ
Accident/ foto ilustrativ

Un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la spital, după ce, vineri seara, au fost surprinşi de un mal de pământ, în comuna Păuşeşti-Măglaşi, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. 

Sorin Albinaru, purtătorul de cuvânt al instituţiei, a declarat că echipajele de salvatori ajunse la faţa locului i-au găsit pe cei doi îngropaţi, unul până la gât şi inconştient, iar celălalt până la brâu, salvatorii fiind nevoiţi să folosească lopeţile pentru extragerea lor.

„Prima persoană care a fost degajată a fost cea îngropată până la brâu. A fost extrasă conştientă şi predată echipajului SAJ. Şi cealaltă persoană, care fusese inconştientă încă de la începutul operaţiunilor de salvare, a fost extrasă, dar din nefericire, nu prezenta semne compatibile cu viaţa. Medicul prezent la locul intervenţiei a declarat decesul bărbatului”, a declarat reprezentantul ISU Vâlcea.

Tatăl bărbatului decedat, care a asistat la operaţiunile de salvare şi a suferit un atac de panică, a fost evaluat de echipajul SMURD la faţa locului și a primit îngrijiri medicale.

Potrivit informaţiilor poliţiştilor, se pare că cei doi săpau la un şanţ, pentru extinderea reţelei de gaz din localitate.

„Cele două persoane, un bărbat de 31 de ani, din judeţul Iaşi, respectiv altul de 42 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce efectuau lucrări în vederea extinderii reţelei de gaz, ar fi fost surprinse de un mal de pământ care ar fi căzut peste acestea. În urma activităţilor desfăşurate, s-a reuşit scoaterea celor două persoane, însă bărbatul de 42 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul acestuia de către echipajul medical aflat la faţa locului”, a declarat Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, potrivit Agerpres.

La locul evenimentului s-a intervenit cu o ambulanţă SMURD, o autospecială de intervenţie rapidă, o autospecială de stingere, una de descarcerare, un camion de intervenţie, un container multirisc, precum şi cu două ambulanţe SAJ. În acest caz, autorităţile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

VEZI ȘI: O femeie din Timișoara a căzut de la etajul 10 al unui bloc. A supraviețuit căderii și a fost transportată la spital

O femeie în vârstă de 53 de ani a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, o femeie în vârstă de 53 de ani a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale după ce ar fi căzut de la etajul 10 al unui bloc din orașul Timişoara.

După primirea apelului la 112, Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Urbană Timişoara au fost informați că o femeie este căzută pe acoperişul intrării în scara blocului.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/o-femeie-din-timisoara-a-cazut-de-la-etajul-10-al-unui-bloc-a-supravietuit-caderii-si-a-fost-transportata-la-spital_918902.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel