Două fete au fost lovite de o mașină de poliție, în Capitală. Una dintre ele a murit / UPDATE

Foto: Captură Digi24
Foto: Captură Digi24

Două fete au fost lovite de o mașină de poliție, în Sectorul 1 al Capitalei. Una dintre victime, ce ar fi avut vârsta de 13 ani, a decedat. Cealaltă a ajuns la spital în stare gravă, dar stabilă. 

UPDATE 3, 15:00. Fetele s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni, potrivit martorilor. Polițiștii mergeau la un caz, cu semnalele luminoase pornite, însă nu este clar dacă erau în funcțiune și semnalele acustice. 

UPDATE 2, 14:54. În zonă au ajuns și lucrătorii SIAS, pentru a ține situația sub control. La fața locului s-au adunat mai multe persoane. 

UPDATE. Fata care a murit, de circa 13 ani, era alături de prietena ei. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, a precizat corespondentul Digi24, Vali Stan.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată joi, 13 ianuarie, în jurul orei 13.00, cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza Sectorului 1. 

La volanul autospecialei care rula cu semnalele luminoase în funcțiune se afla un agent de poliție încadrat în anul 2017. Acesta a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. 

Una dintre victime a decedat, iar cealaltă va fi transportată la spital, potrivit Digi24. În momentul accidentului, în zonă erau foarte multe persoane, a precizat sursa citată.

"Una dintre cele două fete, din păcate, a murit. Au anunțat decesul, în urmă cu doar câteva minute, medicii veniți la fața locului. Au încercat să o resusciteze timp de 30 de minute însă fără succes. Impactul a fost foarte puternic. Autospeciala mergea la o intervenție, la o misiune.", a transmis corespondentul Digi24, în jurul orei 14:30.  

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul.

--- Revenim cu detalii. --- 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel