„Domnul Goe şi ai lui” în Grădina TVR

Musicalul „Domnul Goe şi ai lui”, o producție a Teatrului STELA POPESCU, cu succes la publicul de toate vârstele în stagiunea care se încheie, va fi prezentat sâmbătă, 17 iunie 2017, de la ora 11:00, în grădina Televiziunii Române.

Musicalul „Domnul Goe şi ai lui”, o producție a Teatrului STELA POPESCU, cu succes la publicul de toate vârstele în stagiunea care se încheie, va fi prezentat sâmbătă, 17 iunie 2017, de la ora 11:00, în grădina Televiziunii Române. Reprezentația se înscrie în stagiunea „Teatru în TVR”, grădina televiziunii devenind astfel un spațiu pentru teatre, actori și publicul lor.

„Domnul Goe şi ai lui”, o tălmăcire contemporană a schiţelor lui Caragiale, îmbinând comicul de situaţie cu neprevăzutul, îi are în distribuție pe Stela Popescu, Raluca Straia, Ramona Olteanu, Andreea Blidariu, Ştefan Popov, Ştefan Fieraru, Silviu Mihăilă, Adrian Dima, Florian Bala. Își dă concursul baletul Teatrului STELA POPESCU.

Muzicalul a fost scris de compozitorul Roman Vlad, scenariul și regia aparțin lui Dan Tudor, iar coregrafia lui Ștefan Soare.


(w670)


Despre „Domnul Goe şi ai lui”, regizorul spectacolului spunea, înainte de premiera din aprilie, că scenariul are ca mijloace de reprezentare procedee moderne, inclusiv proiecții video, „fără să ne îndepărtăm de Caragiale”. Vorbim despre un musical „cu toate ingredientele”: cântă soliști de operă, dansurile le interpretează membrii trupei de balet a teatrului, sunt și actori, care fac să fie prezent genul epic. Dan Tudor menționa atunci că prezența doamnei Stela Popescu „face ca acest spectacol să aibă o anumită greutate, pentru că efectul moralizator este altul atunci când vezi o mare personalitate a teatrului și filmului românesc pe scenă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel