Deputatul independent Remus Cernea a anunțat că va vota moțiunea de cenzură a PNL

Deputatul independent Remus Cernea a anunțat, joi, că va vota moțiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta. Anunțul fostului deputat USL a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

"Maine, voi vota motiunea de cenzura privind modul deplorabil in care guvernul PSD nu a respectat dreptul la vot al cetatenilor romani din strainatate la alegerile prezidentiale din toamna anului trecut.

In acelasi timp, votul meu este unul de blam si fata de atitudinea refractara a PNL privind reforma electorala si propunerile societatii civile pentru a avea o reala competitie la alegerile de anul viitor. In cele din urma PSD si PNL au reconfigurat legislatia electorala intr-un sens care sa le maximizeze sansele pentru a obtine toate sau aproape toate mandatele de parlamentari, primari si consilieri locali. Sansele unor noi partide vor fi foarte mici.

Decizia majoritatii parlamentare de a-i tine pe deputati si senatori in banci, fara sa voteze, mi se pare, de asemenea, una lipsita de demnitate", a scris Remus Cernea pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Vezi și: Momente stânjenitoare pentru un liberal, în direct la TV! Cum i-a dat ”șah mat” un lider PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel