EXCLUSIV  Demisie pentru Leu, vindecare pentru Balanță, bani pentru Scorpion. Berbecul, stăpânul lumii! Previziuni tari în ianuarie 2022

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul lunii ianuarie.

Berbec / ascendent în Berbec

Ți se pare că eşti stăpânul lumii, că le poţi face pe toate, le poţi duce pe toate. Cu Marte în Săgetător, ai impresia că nu există limite pentru tine. Spiritul de aventură este uimitor. Când te întorci la serviciu, eşti mai energic ca niciodată. În partea socială, cu prietenii, ai tot felul de iniţiative, de idei, ai energie, ai forţă, ai vitalitate.  

Taur / ascendent în Taur

La voi nu e anul în care să aveţi un start din ianuarie, ci, mai degrabă, trebuie să reajustaţi, să regândiţi nişte obiective, nişte principii pe care le-aţi avut în 2021 şi care nu au funcţionat la fel de bine pentru voi. Trebuie să vă renegociaţi limitele personale şi pe undeva o să conştientizaţi că aţi avea nevoie de mai mult, aţi studia mai mult, aţi călători mai mult, v-aţi apropia de o religie mai mult. Aveţi nevoie de zona aceasta de creştere interioară, de dezvoltare personală. 

Gemeni / ascendent în Gemeni

Vă veţi da seama că voi consumaţi mai multă energie decât e cazul sau nu investiţi la fel de mult precum investeşte cealaltă persoană. Dar trebuie să aveţi ochii deschişi şi să vă lăsaţi să vedeţi lucrul acesta. Vedeţi unde aţi impus nişte limite faţă de relaţiile personale. Toate relaţiile, atât cele personale, cât şi cele profesionale, vor trece prin teste. Cu Jupiter în casa a 10-a, profesional s-ar putea să treceți prin tot felul de evenimente. Unele vor părea corecte, altele nedrepte.  

Rac / ascendent în Rac

La voi, ianuarie este o lună relaţională. E important să vă canalizaţi atenţia în acea zonă. Astrele vor cere să fiţi mult mai prezenţi în relaţiile pe care le aveţi, fie că este cu iubiţi, cu soţi, cu cineva de care vă place. Pot reapărea persoane în viaţa voastră, se pot rupe anumite alianţe. Relaţiile sunt cele mai importante în ianuarie. 

 

Leu / ascendent în Leu

 

Multe teste. Dintr-o dată, unii se vor trezi și vor zice: "Sunt singur! Dar vreau să fiu singur sau să intru într-o relaţie?" sau "Am aşteptat să se întoarcă şi nu s-a mai întors. Ce fac?" Saturn, pe de altă parte, ajută la consolidare, la închegare, la oficializarea relaţiei sau la trecerea anumitor teste, destul de serioase, care să vă apropie şi mai mult. Luna Plină de pe 18 ianuarie se petrece în casa a 12-a. Este posibil să renunţaţi la un loc de muncă, poate vreţi să vă daţi demisia, poate se schimbă colegii. Multe schimbări.

 

Balanță / ascendent în Balanță

 

Venus, guvernatorul tău, e retrogradă la începutul anului. Ceea ce înseamnă că tu ai de ajustat, de corectat, de reluat nişte situaţii, majoritatea în sânul familiei, respectiv relaţiile cu părinţii, relaţiile cu ceilalţi membrii ai familiei sau poate cu partenerul/a. De asemenea, vei fi preocupat de locuință. Eşti mulţumit? Vrei să schimbi? Vrei să te muţi? Vrei să aranjezi? Vrei să mai cumperi ceva? Încercaţi să nu vă mai oglindiţi în ceilalţi pentru că nu vă ajută cu nimic în ianuarie. Mai degrabă, gândiţi-vă la propria persoană. V-aş recomanda, în ianuarie, să mai vindecaţi din relaţiile pe care le aveţi cu membrii familiei pentru că de acolo porneşte totul.

Scorpion / ascendent în Scorpion

Vorbim de bani, vorbim de investiţii, vorbim de multiplicarea banilor. O parte bună din voi va fi interesată de achiziţii, fonduri, loterie, ce vreţi voi. Prima parte a lunii este despre cum și de unde faceţi bani, cum îi înmulţiţi. 

 

Continuarea pentru celelalte zodii pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel