EXCLUSIV  Decizie radicală după ce Stela Popescu a murit-VIDEO

DC News a decis, în memoria Stelei Popescu, să șteargă toate articolele legate de ultima apariție publică a marii noastre actrițe. Noi, românii, trebuie să ne-o amintim exact așa cum a fost o viață întreagă - sclipitoare, cu zâmbetul pe buze, debordând de energie.

În presa internațională, când moare o vedetă atât de importantă, jurnaliștii scriu tot ce ține despre ea, cu bune, și cu rele, evident, fără a atinge memoria respectivei persoane. Așa am făcut și noi, dar este mai bine ca românii să-și amintească de Stela Popescu strălucitoare. Decizia este cu atât mai importantă cu cât, marea actriță, invitată la interviurile DC News, filmase un mesaj pentru toți românii, cu prilejul zilei de 1 Decembrie 2017. A fost, cu siguranță, cel mai emoționant video care a fost filmat în ultima perioadă.

Stela Popescu spunea că este o româncă adevărată și că iubește acest pământ. Nu a vrut niciodată să plece în altă parte.

"Eu sunt o româncă adevărată. Iubesc România! Mi-e drag pământul ăsta! Niciodată nu mi-a fost drag să mă duc în altă parte. Iubesc România și vă rog și pe voi să vă gândiți la viitorul ei", a zis Stela Popescu în redacția DC News după interviul pe care l-am difuzat pe data de 25 octombrie.

Iată mesajul integral al îndrăgitei artiste pentru ziua de 1 Decembrie 2017: "Ne apropiem de o mare sărbătoare. Să nu râdeți de mine. Eu sunt o româncă adevărată. Iubesc România! Mi-e drag pământul ăsta! Niciodată nu mi-a fost drag să mă duc în altă parte. Iubesc România și vă rog și pe voi să vă gândiți la viitorul ei. Este păcat. Țara asta este minunată. Poporul acesta este plin de talent. Faceți-l mai fericit! Dacă dumneavoastră veți crede în bucuria noastră, și viața va fi mai frumoasă. La mulți ani, vouă, tuturor! Și haideți să ne unim în bine. Gânduri bune pentru viitor. La mulți ani!".

Notificare trimisă de Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a trimis către presă o notificare prin care solicită respectarea memoriei actriței și interzice difuzarea imaginilor video de la decernarea premiilor din cadrul Galei femeilor de succes, precum și dezbaterile despre problemele de sănătate ale acesteia. Sperăm că nu doar DC News, ci și celelalte ziare vor lua decizia ștergerii articolelor despre actrița noastră îndrăgită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel