De ce nu mai ține legătura Andreea Marin cu cei doi copii adoptați la distanță: "Sunt niște reguli..."

Sursa foto: Facebook Andreea Marin
Sursa foto: Facebook Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit despre cei doi copii pe care i-a adoptat la distanță și a explicat de ce nu mai ține legătura cu ei.

Vedeta a donat constant fonduri pentru educația unui băiețel din China și a unei fetițe din Kenya.

"Acum, îți dai seama că sunt oameni mari. Era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru. Te lăsa să îi ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți deja de legătura cu acest copil.

De fapt, tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate. Nu ajutai doar copilul în cauză, pentru că fondurile pe care noi le trimiteam, atâția "părinți adoptivi" din lumea largă, se adunau într-o pușculiță mare și ei construiau întreaga comunitate. Adică le făceau toalete, latrine odinioară, le reconstruiau sau construiau școala, ajutau întreaga comunitate să crească. Practic, dacă toată comunitatea crește, nu sunt inegalități mari între ei și au șanse să se dezvolte împreună și, mai ales, șansa la educație, care înseamnă clar deschidere către lumea largă”, a povestit Andreea Marin, la FRESH by UNICA.

"Așa era sistemul gândit și e foarte bine că era așa"

"Așa era sistemul gândit și e foarte bine că era așa. Pentru că, dacă tu l-ai fi ajutat numai pe acel copil, s-ar fi creat inegalități. (…) Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă ei primeau direct banii în mână de la tine, de la X, de la Y?! Nu se alegea mare lucru. Pe când, acea fundație spre care noi direcționam acești bani făcea un plan de dezvoltare și, cu ajutoare din toată lumea, planul de dezvoltare pentru întreaga comunitate era cu adevărat o șansă. Creșteau ca familii, se ajutau între ei, înțelegeau cu toții aceleași lucruri, aveau parte și de o educație odată cu dezvoltarea infrastructurii. Exact așa cum trebuie să crească, în mod sănătos”, a completat Andreea Marin.

Vezi și:  "M-a distrus experiența aia". Radu, fiul lui Ștefan Bănică, mărturisește cu sinceritate: Dacă nu beau ceva, nu pot să deschid gura!

"Am devenit o povară pentru ceilalți...". Andreea Marin a vrut să se sinucidă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel