De ce a MURIT Victor Socaciu. Soția sa, Brândușa, și Marina Almășan ACUZĂ: ȘOC septic, infecţie nosocomială / Femeia aia e mamă, trebuia să se gândească!

Foto: Facebook Victor Socaciu / Marina Almășan
Foto: Facebook Victor Socaciu / Marina Almășan

Soția lui Victor Socaciu a vorbit despre motivul morții lui Victor Socaciu, în timp ce Marina Almășan a transmis atacuri subtile la adresa acesteia.

Vezi și: Marina Almășan, piesa ASCUNSĂ alături de Victor Socaciu: Am o datorie față de tine! N-a fost făcută publică NICIODATĂ până ACUM. Ia-o cu tine, să-ți țină de cald

Brândușa Simion este cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu și i-a fost alături artistului din anul 2016 și până în ultima clipă. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca-n filme, dar care s-a terminat, din păcate, mult prea devreme, după o luptă grea pe patul de spital. 

Victor Socaciu avea mai multe probleme de sănătate din trecut, însă acum, soția lui a lansat mai multe ipoteze și acuzații. 

De ce a murit Victor Socaciu. Soția sa, Brândușa, rupe tăcerea

Potrivit femeii, Victor Socaciu a mers la spital pentru a face un drenaj din cauză sindromului post-COVID și pentru că avea acumulări la plămâni.

Fiica artistului a precizat că "s-a ales cu pleurezie de pe urma COVID-19".

"A fost la spital pentru o intervenţie minoră. Acolo a contractat o infecţie nosocomială şi cauza decesului a fost şoc septic. În toate spitalele există această problemă, mai ales când faci o intervenţie. E un lucru ştiut că în toate spitalele noastre există bacterii", a declarat Brândusa Simion, la România TV.

Mai mult, apropiații acuză că starea lui Victor Socaciu s-a înrăutățit după ce a făcut analize cu substanțe de contrast, dar și recuperare la camera hiperbară după COVID-19.

Cu toate acestea și a tuturor informațiilor apărute în urma morții celebrului folk-ist, familia a mulțumit medicilor pentru efortul făcut și a precizat că nu va acuza conducerea spitalului în care acesta a fost internat.

Soția și fiica lui Victor Socaciu, mesaje emoționante: Cerul te-a vrut mai mult ca mine....

"O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!", a fost mesajul publicat de Brândușa Simion și de fiica lui Victor Socaciu, pe rețelele de socializare.

"N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine / Să-ți cauți loc, iubire, de-a pururi printre stele/Iar dacă iarna asta vreo știre îți mai vine / Sunt eu care te caut, Iubirea vieții mele. Brândușa", este mesajul postat de soția lui Victor Socaciu pe pagina de Facebook.

Vezi și: Victor Socaciu, adevărul PUTERNIC din versurile sale. "Omul e om cât mai are opinii / România-i de vânzare / Cei mai deștepți de pe Pământ au fost întotdeauna... proștii"

Vasile Șeicaru, dezvăluire: Victor Socaciu a murit lângă soția lui

Vasile Șeicaru a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Victor Socaciu și a dezvăluit că Brândușa Simion a fost cea care i-a fost aproape timp de o lună, în spital, în cele mai grele momente, dar și că artistul și-a dat ultima suflare cu ea de mână.

"Nu-mi revin, sunt terminat, nu pot să realizez. El a fost în comă! Victor a murit lângă soția lui, ea n-a plecat o lună din spital, a stat acolo lângă el. În spital a fost tratat bine, nu se pune problema că medicii nu au făcut ce trebuia. Eu cred că a vrut să plece din viața asta pe scenă. Am vorbit și cu Ducu Bertzi, suntem amândoi terminați. Anul trecut am făcut cu toții Revelionul împreună…', a declarat Vasile Șeicaru.

Marina Almășan o atacă pe soția lui Victor Socaciu

Într-o intervenție la România TV, Marina Almășan a mai spus că a aflat vestea de la fiica cea mare a lui Victor Socaciu, cea care a crescut departe de el, în Australia și mai mult, celebra prezentatoare a pus o întrebare cheie în direct. 

"De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine..?", a spus Marina Almășan.

Prezentatoarea TV a continuat acuzațiile pentru impact.ro, unde a spus că: "Victor (n.r. fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu) e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire".

Cine e Brândușa Simion. Și-ar fi părăsit soțul preot pentru Victor Socaciu

Brândușa Simion este a patra soție a renumitului artist de muzică folk. Aceasta i-a fost impresară lui Victor Socaciu, iar în cele din urmă s-au îndrăgostit unul de altul și au început o poveste de iubire "secretă". Relația lor ar fi început în timp ce Victor Socaciu era încă în mariajul cu Marina Almășan, iar impresara, de asemenea, era căsătorită.

Se zvonește că Brândușa Simion și-a părăsit atunci soțul preot, alături de care are doi copii, pentru a-și continua relația cu Socaciu.

Astfel, în 2016, s-a căsăsătorit cu Victor Socaciu și s-au mutat în Canada.

Brândușa Simion a fost jurist, dar în 2005 a intrat în lumea artistică și așa l-a cunoscut pe Victor Socaciu, fiindu-i impresară, potrivit click.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel