Daliana Răducan, despre începutul relației cu Răzvan Simion: Șansa mea a fost să îi văd sufletul. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă

Sursa foto: Facebook Razvan Simion-Neatza
Sursa foto: Facebook Razvan Simion-Neatza

Daliana Răducan a vorbit despre cum a început relația sa cu Răzvan Simion.

"Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. (zâmbește) L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze", a spus Daliana Răducan pentru viva.ro.

"Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă", a mai spus aceasta.

Anul trecut, la început de septembrie, Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost surprinși împreună, la Istanbul. Pare-se că acea vacanță "a marcat începutul relației". Și potrivit celor spuse de ei, începutul relației a fost unul plin de pasiune. Cei doi și-au confirmat relația la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu.

Vezi și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, ipostază de INFARCT. Lidia Buble, gest SUBTIL. Ce a publicat artista, lovitură totală

După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior. De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu.

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, așa se descrie iubita lui Răzvan Simion pe site-ul personal.

Amintim că Lidia Buble și Răzvan Simion au format, timp de cinci ani, unul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții a venit cel al despărțirii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel