Răzvan Simion și Daliana Răducan, ipostază de INFARCT. Lidia Buble, gest SUBTIL. Ce a publicat artista, lovitură totală

Lidia Buble a făcut un gest surpriză după ce Răzvan Simion i-a făcut declarații iubitei sale.

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au confirmat relația la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu, iar acum, matinalul de la Neatza nu se mai ferește să pubice imagini cu iubita sa, toate însoțite de mesaje care mai de care mai romantice. 

Plecați în vacanță de ziua Dalianei, departe de România, cei doi s-au fotografiat în dormitor, iar imaginea intimă a făcut înconjurul internetului. (VEZI FOTO AICI)

"Din multe vieți… mulți ani pentru această viață!", a scris Răzvan Simion în dreptul imaginii cu iubita sa.

La scurt timp, a venit și mesajul brunetei, care se declară o femeie împlinită și fericită.

”Doar bine… 31 de ani, azi", a scris și Daliana Răducan pe Instagram, într-o postare în care apar în timp ce ciocnesc un pahar de șampanie.

Lidia Buble, inel de logodnă? Detaliul observat de fani

Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii. 

Ei bine, dacă Răzvan Simion este în al nouălea cer și iubește din nou, fosta lui iubită, Lidia Buble îți ține pe jar fanii. 

Într-o postare recentă de pe Instagram, artista a asortat ținuta de concert cu un inel cu o piatră uriașă, accesoriu care le-a dat de gândit urmăritorilor ei. 

După ce a tot postat imagini subtile care arată că nu mai este o femeie singură, Lidia Buble i-a surprins total pe admiratorii săi.

Inelul pe care îl poartă este chiar pe degetul inelar, acolo unde se ține un inel de logodnă, în mod obișnuit. Mai mult, acesta se află pe mâna stângă, cea pe care, de obicei, se ține verigheta. La postările vedetei curg mesaje de felicitare, deși nu există încă niciun motiv exact, dat fiind faptul că vedeta nu a făcut nicio declarație oficială despre noul iubit sau o cerere în căsătorie. (VEZI FOTO AICI)

Mai mult, pe imaginea publicată, artista a desenat 2 inimioare, semn că inelul are o semnificație aparte.

Culmea, postările cântăreței vin după o perioadă în care Răzvan Simion i-a tot făcut declarații de dragoste iubitei sale, Daliana Răducan.

Răzvan Simion și Lidia Buble, dați de gol. Jo, adevărul despre relația celor doi: Așa mi-a zis

Jo este apropiată de Lidia Buble și a spus totul despre ei. Mai mult, ea a dezvăluit că atunci când s-a despărțit de Juno, una dintre prietenele care au ajutat-o să treacă peste a fost chiar Lidia Buble.

Potrivit declarațiilor lui Jo, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg acum mai bine decât în perioada în care formau un cuplu.

"Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești.

Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia", a declarat Jo în cadrul podcastului "Stai să zic eu", găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

Cine este Daliana Răducan

Răzvan Simion a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața personală și familia, cu atât mai mult după despărțirea de Lidia Buble și după ce a intrat într-o nouă relație. 

Este vorba despre Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar abia acum și-au făcut publică relația. Cei doi au fost surprinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, însă prezentatorul TV a negat atunci că ar avea o nouă relație.

Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu, având un birou cochet în București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel