Dadashev, boxer mort. Mesajul emoționant al soției, Elizaveta Apushkina

Elizaveta Apushkina, Maxim Dadashev și Daniel, copilul lor. foto: Instagram
Elizaveta Apushkina, Maxim Dadashev și Daniel, copilul lor. foto: Instagram

Elizaveta Apushkina, 28 de ani, e extrem de afectată de decesul soţului său, boxerul Maxim Dadashev, care a încetat din viaţă ca urmare a problemelor apărute după lupta cu Subriel Matias.

Elizaveta Apushkina a postat pe reţelele de socializare un mesaj tulburător.

"Iubirea mea, vei fi mereu în inima mea, sufletul meu e rupt în două fără tine. Nu îmi vine să cred, îţi mulţumesc pentru 11 ani de iubire, 11 ani de fericire şi un fiu minunat. El e tot ce mi-a rămas şi singurul care îmi dă puterea să continuu în aceste momente grele", a scris Elizaveta pe o reţea de socializare, citată de The Sun. ”Voi continua să cresc copilul nostru să ajunge m mare așa cum ar fi făcut-o tatăl său. Aș vrea să mulțumesc tuturor pentru grija pe care i-au arătat-o lui Maxim de-a lungul ultimelor zile”, a declarat ea presei, citată de 7news.com.

Cei doi erau împreună de 11 ani, iar Elizaveta a fost alături de Maxim în fiecare etapă a carierei sale sportive. În urmă cu doi ani, cei doi au avut bucuria să îl aducă pe lume pe Daniel, lucru care i-a unit şi mai mult. Acum, odată cu decesul boxerului, jumătatea sa e cu moralul la pământ, însă fiul lor îi va da puterea Elizavretei să continue.

Maxim Dadashev a suferit o înfrângere prin KO de la Subriel Matias, iar rusul a fost dus de urgenţă la sptl unde a fost operat, apoi medicii au apelat la coma indusă. Marţi, după trei zile de luptă, corpul lui Dadashev a cedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel