Cuvinte dureroase după moartea soției de politician

Raluca Filip Colgiu, soția lui Florin Colgiu, fostul preşedinte al tineretului liberal de la Buzău, a pierit după o luptă îndelungată cu o formă gravă de leucemie. 

Este un șoc pentru toți cunoscuții ei care au făcut tot posibilul ca să nu se ajungă la acest deznodământ nefericit. Acum au rămas doar regretele, un soț îndurerat și o copilă care va crește fără mamă. Pe pagina de Facebook a Ralucăi Filip Colgiu s-au strâns sute de mesaje dureroase.

"Pe Raluca Filip Colgiu am cunoscut-o când aveam fiecare dintre noi vreo 13 ani. Am mers împreună în tabără la Căprioara. După câteva zile a venit şi mama ei, cu ciocolată multă. Îmi venea greu să cred că sunt mamă şi fiică, Rica Filip vorbea cu noi ca şi cum ar fi fost dintotdeauna din gaşca noastră. Ştiți voi Fetele Gilmore? Fix ele două erau. Şi aşa au rămas până azi.

Azi, mama lui de azi! De azi încolo vor fi aşa din două lumi diferite. Raluca a plecat către lumină. Iar Rica, aşa cum a fost cea mai luptătoare mamă pentru copilul ei, va fi cea mai bună bunică din lume pentru copilul Ralucăi. De fapt, spun prostii. Cred că Rica nu poate fi altfel decât mamă. Ăsta e sufletul ei. Şi aşa o să fie şi de azi încolo", a fost unul dintre mesajele postate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel