Cupa Mondială 2018: Ovidiu Hațegan ar putea arbitra

Ovidiu Hațegan, 36 de ani, a fost invitat de Comisia de Arbitri a Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) să participe la seminarul arbitrilor centrali nominalizați pe lista pentru Cupa Mondială din 2018, care va fi găzduită de Rusia, anunță Federația Română de Fotbal.

Workshop-ul va avea loc în perioada 3-7 aprilie, la Coverciano, în Italia. Programul seminarului va cuprinde ședințe de pregătire practică, sesiuni de pregătire teoretică și testarea cunoștințelor în urma vizionării diferitelor situații de joc.

Ovidiu Hațegan a participat la EURO 2016, conducând o brigadă din care au mai făcut parte asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial Radu Ghinguleac și arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu. La turneul final din Franța, Hațegan a condus două partide din faza grupelor, Polonia — Irlanda de Nord 1-0 și Italia — Irlanda 0-1.

Arădeanul a fost prezent și la Jocurile Olimpice de la Rio, unde a condus semifinala dintre Brazilia și Honduras, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel