Cupa Academiei de Golf 2017, la Clubul Diplomatic. Detalii AICI

Cea de-a noua ediție a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon va avea loc pe 16 septembrie 2017, la terenul de golf de la Clubul Diplomatic București. Turneul se joacă cu două divizii la masculin, o divizie pentru competiția feminină și o competiție pentru juniori.

Cea de-a noua ediție a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon va avea loc pe 16 septembrie la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău. Edițiile anterioare au atras jucători amatori din mai multe țări din Europa, Asia sau America.

“Am început acest proiect cu gândul la jucătorii începători și juniori și mă bucur să constat că în timp a devenit o competiție de referință pe plan local și regional. Acesta este proiectul meu de suflet și sper că fiecare ediție va atrage noi jucători.

Golful îi ajută pe sportivi să fie disciplinați și onești. Jucătorii concurează în primul rând cu ei înșiși și ăsta este principalul motiv pentru care golful este practicat de milioane de oameni în lume.” a declarant Demis Papillon, fondatorul Academiei de Golf Demis Papillon. 

“Estimarea mea este că în Romania sunt în jur de 2.500 de jucatori amatori care jocă pe terenurile din tară și din Bulgaria. Suntem la inceput in acest sport, cifra este mult sub potentialul nostru, dar sunt încrezător că în 10 ani vom vorbi de alte cifre și altă infrastructură pentru golful din România” a declarant Demis Papillon.

Turneul se joacă pe două divizii la masculin, HCP (handicap) 0-18 și 19-36, o divizie pentru competiția feminină și o competiție pentru juniori.La competiția din acest an pot participa maxim 48 sportivi  din România și din străinătate. Competiția va debuta în dimineața zilei de 16 septembrie și se va pleca în două serii: la ora 10 și la ora 13. Pe terenul din parcul Herăstrău vor lua startul grupe de câte patru jucători, iar frecvența plecărilor este de zece minute. Cea de-a noua ediție a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon se va încheia cu ceremonia de premiere și cu o petrecere organizată la Clubul Diplomatic.

Programul competiției – ediția a noua a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon:

•          8.30 - Înregistrarea participanților la competiție

•          10.00 - Deschiderea competiției, divizia A HCP 0-18

•          13.00 - Start pentru divizia B HCP 19 – 36

•          15.00 - Start în competiția juniorilor

•          19.00 - Gala de premiere

Intrarea va fi liberă pentru vizitatori și aceștia vor putea urmări competiția la cupa 1 și la cupa 6.

Ediția din acest an a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon este realizată cu sprijinul partenerilor Protguard , Crama Oprișor și kurtmann.ro.

La ediția 2017 Cupei Academiei de Golf Demis Papillon, ediția cu numărul nouă, s-au înscris jucători din Anglia, Franța, Germania, Italia, Liban, Mexic, Emiratele Arabe Unite și România.

Ediția din 2016 a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon, organizată pentru prima dată la București, a fost câștigată de Nick Eftimie la scor -2 (gross score).


Despre Academia de Golf Demis Papillon

Academia de Golf Demis Papillon este o organizaţie non-guvernamentală care militează pentru dezvoltarea şi popularizarea golfului în România. Demis Papillon a fondat în 2009 Academia și vizează, pe termen scurt, dezvoltarea jucătorilor de golf în Constanţa şi Bucureşti, urmărind, pe termen lung, creşterea şi formarea jucătorilor de golf din România, Bulgaria și Europa de Est. Din 2014, DPGA a devenit partener al cunoscutei școli de golf Gary Edwin din Australia, școală care are filiale deschise pe toate continentele lumii. În 2016 Academia de golf Demis Papillon s-a mutat la terenul e golf de la Clubul Diplomatic din Parcul Herastrău în București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel