Cum va fi viaţa ta sexuală în vara lui 2011 în funcţie de zodie

sex
sex

Sexul tinde să devină fierbinte în această vară. În timp ce unele zodii se simt tentate să înşele, altele au relaţii bazate doar pe sex, dar care nu le oferă mari satisfacţii. Există însă şi zodii norocoase pentru ca viaţa sexuală în cuplu înfloreşte, informează unica.ro.

Berbec: vara aceasta îţi ţii iubitul pe jar pentru că tinzi să pui sexul pe plan secund. Vei părea inabordabilă în ochii lui pentru că îţi cenzurezi pornirile sexuale şi îţi ocupi timpul cu alte activităţi.

Taur: fii pregătită să faci faţă admiratorilor tăi secreţi. Şi iubitul îţi va acorda foarte multă atenţie pe timpul verii, căci emani multă senzualitate. Este un moment prielnic să-i mărturiseşti fanteziile tale, căci va fi foarte dornic să ţi le îndeplinească.

Gemeni: se pare că în această vară îţi este imposibil să nu te implici sentimental în orice tip de relaţie. Nu mai găseşti distractive flirturile şi petrecerile. Ai nevoie de mai multă atenţie din partea celui cu care ai o relaţie cu mult substrat sexual.

Rac: vara aceasta ştii cum să ceri ceea ce vrei în pat şi descoperi mai multe despre tot ceea ce te satisface. Totodată, nu este exclus să trăieşti o iubire de-o vară toridă. În cazul în care ai o relaţie, eşti tentată să-ţi înşeli iubitul cu un bărbat foarte provocator.

Leu: pregăteşte-te pentru o vară fierbinte în plan sexual. Laşi romantismul pe plan secund şi te bucuri de experienţe sexuale incitante, indiferent dacă te afli sau nu într-o relaţie. Vara aceasta alungi rutina şi reuşeşti să-ţi fascinezi iubitului.

Fecioară: la vară se poate spune că faci sex cu migală. Cauţi să nu mai grăbeşti experienţele sexuale şi astfel vei reuşi să le prelungeşti şi să le intensifici. Vara aceasta vei urca noi trepte ale plăcerii.

Balanţă: frecvenţa cu care faci sex nu este constantă în acest an, pentru că relaţia cu iubitul tău va oscila des între momente de fericire şi de tristeţe. Vara îţi dă însă o dispoziţie sexy. Există însă şi riscul de a renunţa la relaţie, pentru a da curs unei idile cu mult potenţial sexual.

Scorpion: vara te prinde într-o dispoziţie romantică, aşa că nu-ţi fac cu ochiul aventurile sexuale sau experimentele prea inedite. Preferi să te bucuri de sex într-o manieră clasică împreună cu iubitul tău.

Săgetător: în această vară ai nevoie de un partener de joacă, aşa că ori cauţi o relaţie bazată doar pe sex, ori îţi provoci iubitul să fie mai inventiv în pat. S-ar putea să işti o ceartă doar de dragul sexului de împăcare.

Capricorn: începutul verii te prinde într-o stare de hibernare. Te saturi de atâta abstinenţă sexuală şi pui piciorul în prag: îţi faci o schimbare radicală de look pentru că simţi nevoia să arăţi mai sexy. După luna iunie astrele îţi surâd, căci apar noi tentaţii la orizont, deci şi noi experienţe erotice. Abia din toamnă redevii mai raţională.

Vărsător: astrele spun că în 2011 zodia ta are parte de experimente sexuale şi relaţii pasagere mai mult decât alte semne zodiacale. În vară primeşti multe propuneri indecente. E posibil ca o prietenie platonică să capete o tentă erotică.

Peşti: în această vară simţi nevoia să comunici mai clar cu iubitul tău, pentru că atitudinea lui te pune pe gânduri. Viaţa voastră sexuală vă oferă multe satisfacţii şi simţi o atracţie puternică faţă de partenerul tău, aşa cum şi el îţi arată că te doreşte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel