EXCLUSIV  Cum l-a ajutat Sorina Pintea pe Liviu Pop s-o dea jos pe Ecaterina Andronescu

Roxana Neagu / 31 ian 2018 / 20:49 Salveaza PDF Comentarii

Sorina Pintea este noul ministru al Sănătății. În 2017, prin decizia pe care a luat-o, a făcut posibilă, un an mai târziu, înlocuirea Ecaterinei Andronescu cu Liviu Pop în Comisia de Învățământ a Senatului. 

Dacă vă uitați pe site-ul Senatului, o să observați că Liviu Pop nu a intrat din decembrie 2016 în Parlament, ci din 20 februarie 2017. Orice alt senator a intrat în Parlament, în actualul mandat, în 21 decembrie 2016. 

Inițial, Liviu Pop nu intrase în Senat, în urma alegerilor parlamentare din 2016. El a devenit senator după o DEMISIE: demisia Sorinei Pintea, actual ministru al Sănătății. 

Sorina Pintea, DEMISIE din Senat

Sorina Pintea a informat că renunţă la mandatul său de parlamentar şi optează pentru funcţia pe care o deţine de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare. ”Subsemnata Pintea Sorina, senator ales în circumscripţia electorală 26 Maramureş, în legislatura 2016 - 2020, vă aduc la cunoştinţă faptul că demisionez din funcţia de senator şi optez pentru funcţia pe care o deţin de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Dr. Constantin Opriş' Baia Mare, începând cu data de 3.02.2017, în conformitate cu art.17 alin. 1 din legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor”, este explicația pe care a dat-o Sorina Pintea conducerii Senatului. 

Ecaterina Andronescu, lovitură din PSD

Astăzi, PSD a decis ca Ecaterina Andronescu să fie înlocuită în Senat, la președinția Comisiei de Învățământ, de Liviu Pop, fost ministru al Educației. Ecaterina Andronescu spune că decizia a fost luată de către președintele PSD, Liviu Dragnea, și că nu cunoaște motivele unei astfel de hotărâri, dând de înțeles că aștepta o explicație. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +8    Negative: -4
Modă. Ce se mai poartă la cinematograf

George Mihail Pârvan / 24 apr, 10:58

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14