Cum a reacționat patronul FCSB, după ce Jose Mourinho a zis că știe să spună în română doar cuvântul 'Becali'

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut declarații, după ce Jose Mourinho a zis recent că știe să zică în limba română doar 'Becali'.

Jose Mourinho, antrenorul de la AS Roma, este cunoscut pentru faptul că are o relație de prietenie aparte cu Giovanni Becali. Mai mult, îl cunoaște și pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

Gigi Becali, după ce a auzit declarația lui Jose Mourinho

Gigi Becali știe că Jose Mourinho a făcut o referire recentă la Giovanni Becali, vărul său, însă și-a adus aminte de un episod cu antrenorul portughez. Finanțatorul FCSB a zis că acesta ar fi vrut să-i facă o vizită în România, când era în închisoare.

'A zis de Giovanni, e prieten cu Giovanni. Ei vorbesc mereu, sunt prieteni. Eu n-am treabă, doar atunci când a venit (n.red. la București). L-a întrebat 'îl cunoști pe Gigi' și mi-a spus 'cum să nu-l cunosc, că-l știe toată Portugalia'. 

Și zice ’Aveam un antrenor secund, care l-a antrenat pe Carlos și Gigi a zis că dă 100.000 de euro pentru cine îl ia pe Carlos', iar antrenorul ăla secund a spus că sunt cel mai priceput la fotbal pentru că am spus asta, să scap de Carlos.

Iar de atunci gluma asta a circulat în toată Portugalia că dau eu 100.000 de euro să scap de Carlos. Că a venit unul la Mitică Dragomir, unul din Divizia C, și îi ceruse să vorbească cu mine că vrea să-l ia pe Carlos, să-i dau 100.000 de euro.

De atunci a zis că mă cunoaște. A vrut să vină când eram în pușcărie, dar nu am mai fost eu de acord. Nu am vrut nici familia mea să vină, să mă vadă în pușcărie', a declarat Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Mourinho: Știu un singur nume în română. Becali!

În prima etapă a grupelor Europa League, Jose Mourinho și-a condus echipa de pe bancă în partida cu Sheriff Tiraspol, scor 2-1.

Jurnaliștii moldoveni au realizat un scurt interviu cu Mourinho, însă înainte de acest moment, Mourinho a fost întrebat să zică un cuvânt în limba română.

Mourinho nu a știut să spună niciun cuvânt în limba română, dar, la insistențele ziariștilor, a spus un nume: Becali. 

Iată dialogul:

Reporter: Poți să spui ceva în română, te rog? 

Mourinho: În română? Nu vorbesc româna. 

Reporter: Un cuvânt doar! 

Mourinho: Știu un singur nume în română. 

Reporter: Care?

Mourinho: Becali!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel