Cum a făcut Gigi Becali 18 milioane de dolari, „fără să ridice un pai”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dumitru Dragomir a dezvăluit cum a reușit Gigi Becali.

De curând, Dumitru Dragomir (77 de ani) a dezvăluit că Gigi Becali (65 de ani) deține terenuri și proprietăți în valoare de peste un miliard de euro.

Fostul președinte al LPF, care a făcut mai multe afaceri cu patronul FCSB-ului în ultima perioadă, a scos în evidență și ”ingineria” prin care Gigi Becali a reușit să crească prețul unor terenuri din zona de Nord a Capitalei.

Latifundiarul din Pipera a construit un bulevard de 21 de metri lățime, iar prețurile în zonă ”au explodat”.

“Gigi Becali, cel puțin 4 milioane a câștigat fără să facă ceva. Și fără să vină, a venit o dată p-acolo. Fii atent aici. El făcuse drumul acela de 21 de metri (n.r.- lățime), dar făcuse 100 de metri. Ai înțeles? Și i-a dat Bălteanu pământul înapoi, 6 hectare jumate.

Îi dăduse lui Bălteanu cu 200 (n.r. de euro/metru pătrat). E un milionar deștept, un tânăr. Trebuia să îi dea o anumită sumă de bani până la 1 martie și nu a avut, iar Gigi i-a luat pământul înapoi, 6 hectare și jumătate.

Gigi și-a luat 6 hectare. Dar Gigi, ca să vezi cum poate să facă rost de bani. Putea să-l vândă imediat cu 300 și câștiga 100 la metru. Nu a făcut, i-a spus lui Vasi și Iulia să se apuce să facă drumul acesta.

A mai făcut 350 de metri. Nu l-a făcut tot, mai are 300 de metri, dar a făcut încă, din suta aia de metri a mai făcut 300. Câți crezi că s-a făcut când a venit lumea și a văzut bulevardul. A băgat 2-300 de mii.

Îl face cu fier beton, cu piatră. El avea pământ pe partea dreaptă a drumului. După ce a făcut jumătate din drum, nu ți-l dă cu 500 (n.r.- de euro/metru pătrat). 400 i-am dat eu pe el și nici nu vrea să mă bage în seamă. Părerea mea este că peste 500 îl dă.

El a băgat, să zicem că bagă 400.000 de euro în drum până în groapa aia acolo. Am văzut că pun țăruși de plastic, mă rog, e un șantier întreg. Fă un calcul. A făcut 18 milioane fără să ridice un pai. A făcut 18 milioane pentru că a făcut un drum care nu îl costa 400.000”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik, citat de digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel