CSM Volei Alba Blaj le-a transferat pe Silvija Popovic şi Luiza Ungerer de Carvalho

Echipa feminină de volei CSM Volei Alba Blaj a anunţat, miercuri, că le-a achiziţionat pe sârboaica Silvija Popovic şi pe brazilianca Luiza Ungerer de Carvalho Rocha, ambele pe postul de libero, potrivit paginii de Facebook a campioanei României.

Una dintre cele mai bune voleibaliste din lume pe postul de libero, Silvija Popovic (1,78 m) este o jucătoare de bază a naţionalei Serbiei, echipă cu care a devenit campioană mondială (2018), vicecampioană olimpică (2016) şi campioană europeană (2011). Născută la data de 15 martie 1986, la Niksic (Muntenegru), Popovic a evoluat, la nivel de club, pentru Postar 064 Belgrad (Serbia), Rabita Baku (Azerbaidjan), Volero Zurich (Elveţia) şi Altai VC (Kazahstan), cucerind numeroase trofee dar şi titluri individuale. 

Luiza Ungerer de Carvalho Rocha (1,66 m) are dublă cetăţenie, braziliană şi germană, fiind născută la data de 11 ianuarie 1988, la Rio de Janeiro. Ea a jucat, până acum, la echipele Rio de Janeiro Volei Clube şi AD Brusque din Brazilia, SES Calais, Volley-Ball Nantes şi Beziers Volley din Franţa, având în palmares două titluri de campioană şi o cupă a Braziliei cu Rio de Janeiro Volei Clube, fiind vicecampioană a Franţei cu Volley-Ball Nantes.

Pentru sezonul viitor, CSM Volei Alba Blaj va conta, pentru poziţia centru, pe serviciile jucătoarelor sârbe Nadja Ninkovic şi Maja Aleksic, care şi-au prelungit contractele, Noemi Oiwoh (Austria) şi Ştefania Cheluţă, pe poziţia de universal/fals vor evolua Sanja Popovic-Gamma (Croaţia) şi Ioana Baciu, iar postul de coordonator va fi ocupat de olandeza Femke Stoltenborg şi Aleksandra Cirovic, aflată pentru al doilea sezon consecutiv în lotul campioanei României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel