Cristiano Ronaldo se desparte de Manchester United cu efect imediat, a anunţat clubul englez

Cristiano Ronaldo e modest în relația cu ceilalţi jucători ai lui Al-Nassr. Ce a cerut starul portughez
Cristiano Ronaldo e modest în relația cu ceilalţi jucători ai lui Al-Nassr. Ce a cerut starul portughez

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, aflat în prezent în Qatar pentru Cupa Mondială, se desparte de Manchester United 'de comun acord, cu efect imediat', a anunţat marţi clubul englez de fotbal într-un comunicat de presă citat de AFP şi DPA.

'Clubul îi mulţumeşte pentru uriaşa sa contribuţie în cele două perioade în care a jucat pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri, şi îi doreşte succes în viitor, la fel ca familiei sale', a adăugat Manchester United în legătură cu plecarea vedetei în vârstă de 37 de ani, care a adus recent critici dure antrenorului Erik ten Hag şi şefilor clubului într-un interviu pentru canalul TalkTV.

'Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pentru ca echipa să continue să progreseze sub Erik ten Hag şi să colaboreze pentru a avea succes pe teren', a adăugat United în comunicat. Portughezul a dat publicităţii propriul său comunicat: 'În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem contractul nostru mai devreme. Iubesc Manchester United şi iubesc suporterii, asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, mi se pare momentul potrivit să caut o nouă provocare. Doresc succes echipei pentru restul sezonului şi pentru viitor'.

Manchester United anunţase, vineri, că va 'lua măsuri adecvate' ca răspuns la afirmaţiile lui Ronaldo, care l-au vizat şi pe Ten Hag. Căpitanul 'Seleccao' dispută în Qatar a cincea sa Cupă Mondială şi probabil ultima din carieră, putând deveni primul jucător din istorie care să înscrie la cinci ediţii diferite. 

Vezi și - Scandalul Cristiano Ronaldo la Manchester United divizează lotul Portugaliei la CM2022. Jucătorul trimis la antrenament în partea opusă de teren

Un jurnalist al cotidianului Marca prezent în Qatar transmite despre tensiuni în lotul Portugaliei la CM 2022. Totul ar fi plecat din cauza declaraţiilor făcute de Cristiano Ronaldo la adresa antrenorului şi conducerii lui Manchester United. 

"Interviul exploziv al lui Cristiano Ronaldo a stricat liniștea în cantonamentul Portugaliei. În prima zi de antrenamente, haosul a domnit la Shahaniya Sports Center. O sută de jurnaliști din toată lumea au vrut să participe la evenimentele programate de Portugalia, dar unii dintre ei n-au reușit să intre. Cererea de acces trebuia completată cu minimum 24 de ore înainte.

Serviciul de securitate furnizat de către organizatorii Cupei Mondiale a fost depășit complet de numărul mare de reprezentanți media care voiau să intre în cantonament. Erau japonezi, englezi, spanioli, englezi și portughezi. A fost un fel de circ.

Unii jurnaliști portughezi au rămas în afara bazei de pregătire și au recunoscut evidența: “Totul se întâmplă din cauza lui Cristiano Ronaldo. Acel interviu...”. Alții au spus că atenția sporită acordată echipei lui Fernando Santos nu va fi de bun augur.

Bernardo Silva a apărut la conferința de presă, dar mai bine de jumătate dintre întrebări au fost despre Cristiano Ronaldo. Replica a fost: “Informațiile care vin din Anglia n-au nicio legătură cu echipa Portugaliei. Nu mă afectează pe mine, îl vizează pe Cristiano Ronaldo”.  La antrenament, Cristiano Ronaldo a interacționat cel mai mult cu Pepe. Ulterior, Cristiano și Bruno Fernandes au fost împărțiți de Fernando Santos în cele trei sesiuni de antrenament, fiecare la câte un capăt de teren", a transmis jurnalistul de la Marca aflat în Qatar, conform Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel