CRIMĂ, Mexic. Trei studenți, asasinați. Cum au fost omorâți de Mafie

Tinerii nevinovați au fost mai întâi răpiți de o grupare criminală.

Trei studenţi la cinema, daţi dispăruţi de cinci săptămâni, au fost asasinaţi de o grupare criminală, trupurile lor fiind dizolvate în acid, au anunţat, luni, autorităţile judiciare din statul Jalisco, în vestul Mexicului, relatează AFP şi Reuters, preluate de Agerpres. 
Cei trei studenţi au dispărut în timp ce se întorceau de la o filmare în afara oraşului Guadalajara, în cadrul studiilor la universitate. 
Daniel Diaz, 20 de ani, Marco Avalos, 20 de ani, şi Salomon Aceves Gastelum, 25 de ani, au fost răpiţi, torturaţi şi apoi executaţi, după care, corpurile lor neînsufleţite au fost dizolvate în acid, au transmis anchetatorii. Testele ADN au permis identificarea anumitor resturi umane ca fiind ale lor, într-o casă unde săptămâna trecută au fost găsite mai multe butoaie cu acid.

[citeste si]

Doi suspecți arestați

Responsabila cu ancheta, Lizette Torres, a spus că asasinatele au fost comise de cartelul Noua Generaţie din Jalisco, o grupare criminală puternică în regiune.

Anchetatorii cred că un apropiat al victimelor a fost implicat într-un cartel rival şi că studenţii ar fi fost ucişi ca act de răzbunare. Două persoane au fost arestate până acum în cadrul anchetei.

Peste 33.000 de persoane sunt date dispărute în Mexic, iar cazurile de dispariţie sunt rar rezolvate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel