Costi Ioniță, lovitură după maneaua lui "Lori din Onești". Piesa care scrie istorie pe plan internațional: Legendar / Nu mă așteptam la asta!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Costi Ioniță face istorie în showbiz-ul internațional. Piesa care dă lovitura în online, după maneaua Loredanei Groza.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți, compozitori și producători muzicali români și s-a lăsat de medicina dentară pe care o are ca meserie de bază, pentru a cuceri topurile muzicale. 

În ultimii ani, chiar și din umbră, pentru că mulți nu știu că unele dintre cele mai celebre piese din lume au fost compuse chiar de el, Costi Ioniță a devenit milionar în vizualizări pe YouTube.

Costi Ioniță, primul compozitor din Europa de Est nominalizat la Emmy

Mai mult, el a devenit primul compozitor din Europa de Est nominalizat la premiile Emmy.

La mai bine de șase ani de la lansarea piesei "Habibi (I need Your love)", interpretată de Shaggy, Mohombi și Faydee, melodie ce a făcut înconjurul lumii și a adunat 226 miliane de vizualizări, Costi Ioniță a produs un nou hit. 

"Fericire", piesa Loredanei Groza considerată manea, dat fiind faptul că o cântă alături de zece dintre cei mai mari "regi" ai manelelor, i-a adus lui Costi Ioniță un alt succes uriaș. Piesa controversată a Loredanei Groza are acum 8,5 milioane de vizualizări, totul în doar o săptămână. 

Costi Ioniță, o nouă lovitură internațională

Ei bine, după maneaua lui "Lori de la Onești" și criticile fanilor români, Costi Ioniță a dat o nouă lovitură, mult mai seriosă și pare să fie deja un hit internațional.

Este vorba de melodia "Go Down Deh", pe care Costi Ioniță a compus-o alături de Shaggy pentru Spice și Sean Paul

Încărcată de puțin timp de YouTube, piesa are aproape 2 milioane de vizualizări și o mulțime e comentarii și reacții pozitive ale oamenilor din întreaga lume. 

- "Legendar"

- "Nu mă așteptam la asta! Exploziv"

- "Ai încredere în mine că vor primi Grammy pentru asta"

- "Costi Ioniță face cele mai bune melodii vreodată. Costi Forța! România te iubește"

Costi Ioniță a dezvăluit motivul pentru care Adi Minune a fost exclus din maneaua Loredanei Groza

Loredana Groza a stârnit o mulțime de controverse după lansarea piesei "Fericirea", alături de cei zece "regi" ai manelelor, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Jador și Florin Salam. 

Dintre toți, însă, a lipsit Adi Minune, lucru care a stat pe buzele tuturor. Costi Ioniță a clarificat situația și a spus de ce nu l-au chemat și pe Adi Minune, care ocupă locul unu în trendingul românesc, dar și un loc în trendingul global, fiind prima melodie de la noi care reușește acest lucru. 

"Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este așa cum zice românul: unde sunt doi puterea crește. Chiar a fost nevoie de o combinație între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiți. Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată și în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă și fără hate nu ai succes", a explicat Costi Ioniță, la Xtra Night Show.

Adi Minune, exclus din maneaua lui "Lori de la Onești". Costi Ioniță a dezvăluit motivul: Nu ai succes. Muzica mai trebuie să fie luată și în joacă

Ascultă aici piesa:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel