Costel Căşuneanu a câștigat etapa de super rally de la Craiova

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Costel Căşuneanu este câștigătorul etapei de super rally de la Craiova.

Costel Căşuneanu jr. a fost cel mai rapid dintre piloţii care s-au întrecut în acest weekend în a treia etapă din Campionatul Naţional de Super Rally, care a avut loc pe străzile Craiovei, citează Mediafax.

Acesta a fost urmat de Dani Oțil și de către Titi Aur, "după o bătălie pentru podium ce s-a dat până în ultima manșă din cadrul finalelor", așa cum susțin organizatorii.

După podiumul de la Mangalia şi victoria de la Târgu Mureş, Căşuneanu a început excelent şi runda desfăşurată în centrul Băniei. Pe o Skoda Fabia R5, acesta s-a poziţionat ca lider încă din calificări în aplauzele celor aproximativ 10.000 de spectatori. În manşele finale, pilotul originar din Bacău a bifat timpul zilei, încheind traseul de concurs în 03:19,153. Acesta i-a devansat pe Dani Oţil şi pe Titi Aur, cei care l-au urmat în clasamentul general al rundei.

Un total de 37 de piloţi s-au întrecut în evenimentul organizat în zona pasajului Universitate din Craiova. Printre cei care au asistat la etapă s-a numărat şi luptătorul Cătălin Moroşanu, acesta alegând să concureze din dreapta unuia dintre concurenţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel