Copil tăiat de un coleg de școală cu un briceag, în Olt

Imagine de Wokandapix de la Pixabay
Imagine de Wokandapix de la Pixabay

Un copil a fost tăiat de un coleg de școală cu un briceag, în urma unui conflict izbucnit la școală, în localitatea Crâmpoia din județul Olt. 

Un băiat de 15 ani a fost transportat la spital după un conflict pe care l-a avut cu un coleg de școală, în vârstă de 14 ani. Acesta din urmă l-ar fi tăiat cu un briceag în zona toracică și în zona scalpului, pe o stradă din localitatea Crâmpoia din județul Olt. 

O femeie a anunțat Poliția, solicitând totodată și ajutor medical, după ce l-a observat pe copil cu sânge pe haine. El a fost rănit în urma unei altercații ce a avut loc miercuri după-amiază. 

Reacția IPJ Olt

„La data de 26 mai 2021, în jurul orei 18.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Crâmpoia, prezintă urme de sânge pe haine şi afirmă că ar fi fost tăiat de un coleg.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi din primele cercetări au stabilit faptul că pe o stradă din comuna Crâmpoia ar fi avut loc un conflict spontan între doi minori din localitate. În urma altercaţiei, unul dintre minori ar fi suferit răni provocate de un obiect tăietor.   

Minorul rănit a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

De la ce a pornit conflictul 

Agresorul le-a spus polițiștilor că totul ar fi pornit pe holurile școlii, după ce el și victima s-ar fi ciocnit. 

Cum niciunul dintre ei nu se dădea la o parte, ar fi început să se provoace. Astfel, după ce ar fi părăsit unitatea de învățământ, ar fi mutat conflictul pe o stradă din localitate, scrie Adevărul.

Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt.

Copil de 11 ani, lovit cu pumnii și picioarele de colegi în curtea unei școli din Mureș

Recent, un alt copil, în vârstă de 11 ani, a fost lovit cu pumnii și picioarele de colegi, în curtea unei școli din Mureș.

„A alergat la mine un elev din curtea şcolii să îmi spună că în spate se bat copii şi un elev este căzut pe jos. Mi-a zis că nu poate să respire. Aşa spaimă nu ştiu dacă am trăit vreodată în 30 de ani de predat.”, a mărturisit Solyom Ildiko, profesoară de engleză, conform ProTV.

Mai multe despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel