Consternare în Belgia după decesul rutierului Bjorg Lambrecht

"Ciclismul pierde o nouă stea"a titrat marţi presa din Belgia, ţară în care decesul tânărului rutier Bjorg Lambrecht, considerat o speranţă a sportului cu pedale, în timpul Turului Poloniei, a produs consternare, informează AFP.

"Bjorg Lambrecht a fost destinat să devină reprezentantul ciclismului belgian alături de Remco Evenepoel", a reamintit, marţi, cotidianul flamand De Morgen, la o zi după decesul tânărului ciclist.

"Micul rege de la Knesselare nu mai este", a deplâns Standaard. "Plutonul a pierdut micul său rege în urma unui ghinion, un eveniment brutal", a scris la Gazet van Antwerpen.

"Cu decesul lui Bjorg Lambrecht, ciclismul pierde o nouă stea", subliniau, la rândul lor, cotidianele populare francofone La Derniere Heure şi La Libre Belgique.

Pentru Le Soir, Bjorg Lambrecht a fost un "ciclist al cărui talent de căţărător îi promitea un viitor strălucit".

"Ne vei lipsi Matchbox", a scris pe contul său de Twitter compatriotul şi coechipierul său Tiesj Benoot, de la echipa Lotto Soudal.

Bjorg Lambrecht, în vârstă de 22 ani, a suferit leziuni grave la cap după ce s-a izbit de o structură de beton de pe marginea şoselei, în cursul etapei a treia a Turului Poloniei. Belgianul a fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Considerat o mare speranţă a ciclismului belgian şi al echipei Lotto-Soudal, Lambrecht s-a clasat în 2017 pe locul secund în Tour de l'Avenir, după columbianul Egan Bernal, recentul câştigător al Turului Franţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel