Constantin: PC va constitui grupuri parlamentare proprii în Senat și CD

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Președintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat astăzi la începutul ședinței Biroului Politic al partidului, formațiunea pe care o conduce va constitui grupuri parlamentare proprii în Senat și Camera Deputaților, așa cum vor face PNL și PSD, transmite Mediafax.

Daniel Constantin a menționat că partidul său a obținut la alegerile parlamentare din acest an mandate pentru 13 deputați și opt senatori, singurul care nu a reușit să obțină un mandat fiind senatorul Șerban Rădulescu. Liderul PC i-a felicitat pe șefii organizațiilor județene și pe candidați pentru rezultatele ovținute la legislative, evidențiind că opt dintre cei 13 deputați nu depășesc vârsta de 40 de ani, iar dintre cei 21 de parlamentari, 14 sunt noi.

El a mai spus că la ședința Biroului Politic al PC se va stabili  ce se va întâmpla la nivelul Parlamentului, cu privire la desemnarea liderului de grup, a celor care vor face parte din comisiile parlamentare. "Se impune şi o discuţie generală despre ce se va întâmpla în viitoarea structură generală, în viitorul program de guvernare", a adăugat Constantin, arătând că sunt foarte multe propuneri pe care organizaţiile le-au făcut pentru anumite măsuri care să fie cuprinse în programul de guvernare.

La ședință participă președintele fondator al partidului, Dan Voiculescu, în timp ce Cristian Popescu Piedone, prim-vicepreședinte al PC, este absent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel