CN de seniori - Alin Firfirică, la 7 centrimetri de calificarea la JO 2020

Campionatele Naţionale de atletism pentru seniori de la Piteşti au debutat marţi cu primele probe disputate pe stadionul 'Nicolae Dobrin', informează FRA.

Alin Firfirică, pregătit de antrenoarea Daniela Costian, a fost performerul primei zile la Campionatele Naţionale. Sportivul de la clubul Steaua Bucureşti a câştigat proba de aruncare a discului cu o performanţă de 65,93 metri, la doar 7 centimetri de baremul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

A doua performanţă a zilei a fost realizată de către Bianca Ghelber (SCM Bacău/Steaua Bucureşti). Eleva antrenoarei Mihaela Melinte a cucerit medalia de aur în proba de aruncare a ciocanului cu performanţa de 70,80 metri, la doar 20 de centimetri de realizarea baremului pentru Campionatele Mondiale de la Doha.

Andrea Miklos (CSM Bucureşti), antrenată de Magdolna Kanizsay, a reuşit să-şi îmbunătăţească cea mai bună performanţă a sezonului. După bronzul obţinut la Europenele de tineret de la Gavle, Andrea a cucerit medalia de aur cu timpul de 52:48.

Revenită după o lungă absenţă cauzată de o accidentare, Andrea Panţuroiu (CSM Bucureşti - antrenor Mihaela Nicoară) şi-a trecut în palmares un nou titlu naţional la triplusalt cu o săritură de 13,86 metri. Poziţia secundă i-a aparţinut Georgianei Aniţei (SCM Bacău/CSM Bucureşti - antrenor Doina Anton), cu un 13,63 metri, nou record personal.

Tot la triplusalt, dar la masculin, Răzvan Grecu (CS Farul Constanţa - antrenor Daniel Cojocaru) a cucerit aurul cu 16,83 metri (record personal).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel