CM Rugby 2019. Rob Howley, antrenor secund al Țării Galilor, acuzat de pariuri sportive

Rugby - imagine cu rol ilustrativ
Rugby - imagine cu rol ilustrativ

Antrenorul secund al naţionalei Ţării Galilor la rugby, Rob Howley, a fost trimis acasă cu şase zile înainte de debutul galezilor la Cupa Mondială 2019 din Japonia sub acuzația că ar fi încălcat regulamentul World Rugby cu privire la pariurile sportive, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

WRU poate confirma că Rob Howley (48 de ani) a revenit în Ţara Galilor pentru a fi prezent la o anchetă privind posibila încălcare a regulamentului internaţional privind pariurile sportive, în special în ceea ce priveşte meciurile de rugby. Deocamdată alte informaţii nu pot fi furnizate, investigaţia este în derulare, o Comisie independentă a WRU va analiza cazul, a comunicat Federaţia galeză de rugby.

Howley a absentat luni de la ceremonia oficială de bun venit la Kitakyushu, fostul leu britanic și irlandez se va confrunta cu o interdicție îndelungată dacă se va dovedi că este vinovat. Tuturor jucătorilor, agenților, oficialilor de meci, personalului disciplinar, antrenorului și personalului din sala de zi le este interzis să mai facă pariuri pe orice meci de rugby, precum și proprietarii și directorii clubului.

Regulamentul World Rugby 6.3.1 prevede: „Nicio persoană conectată la acest sport nu poate, direct sau indirect, să parieze și / sau să încerce să parieze rezultatul sau orice aspect al vreunui eveniment conectat și / sau să primească și / sau să încerce să primească o parte sau toate venituri din orice astfel de pariu și / sau orice alt beneficiu în legătură cu un pariu. " Howley se va confrunta cu o anchetă condusă de Uniunea Galbenă de Rugby la întoarcerea sa la Cardiff săptămâna aceasta, iar organul național de conducere va prelua problema în fața World Rugby.

Dacă este găsit vinovat, Howley s-ar putea confrunta cu o interdicție pe viață să mai activeze în rugby. Anul trecut, agentul Maro Itoje, Matthew Hart, a primit o interdicție de doi ani după ce a plasat 1.476 de pariuri pe meciuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel