CM 2019 - Sud-africanul Cheslin Kolbe nu va juca în semifinala cu Ţara Galilor

Selecţionata Africii de Sud nu va conta pe aripa sa vedetă Cheslin Kolbe la partida cu reprezentativa Ţara Galilor din semifinalele Cupei Mondiale de rugby 2019, programată duminică la Yokohama, informează AFP.

Kolbe, care va împlini luni 26 de ani, s-a accidentat la o gleznă în cursul victoriei zdrobitoare pe care Springboks au obţinut-o în faţa Italiei (49-3) şi a fost departe de cel mai bun nivel al său în sfertul de finală cu Japonia (3-26).

"Este o lovitură dură, pentru că noi ştim care sunt calităţile sale şi aportul său. Însă, dacă privim prestaţia sa din weekend-ul trecut, mai puţin bună decât precedentele, vedem că a fost afectat de problemele la gleznă. Preferăm să avem un jucător aflat la capacitatea sa maximă", a explicat selecţionerul sud-african Rassie Erasmus. Acesta l-a înlocuit pe Kolbe în XV-le de start cu Sbu Nkosi.

"I-am spus de ce nu l-am selecţionat. Sper că vom fi în finală şi că el va fi refăcut până atunci", a adăugat Eramus, care nu va efectua nicio altă schimbare în foaia sa de meci.

Iată cum prezintă XV-le de start al Africii de Sud pentru meciul cu galezii: W. Le Roux - Nkosi, Am, De Allende, Mapimpi - Pollard, (De Klerk - P.S. du Toit, Vermeulen, Kolisi (căpitan) - De Jager, Etzebeth - Malherbe, Mbonambi, Mtawarira.
Rezerve: Marx, Kisthoff, Koch, Snyman, Mostert, Louw, H. Jantjies, F. Steyn.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel