CM 2019: Steve Hansen, selecţionerul All Blacks, şef de onoare al poliţiei din Beppu pentru o zi

Steve Hansen, selecţionerul XV-lui de rugby al Noii Zeelande, a fost făcut şef de onoare al poliţiei din oraşul japonez Beppu pentru o zi, în semn de respect pentru tehnician şi echipa lui, relatează Reuters.

Hansen a primit o eşarfă şi o caschetă de poliţist de la şeful poliţiei Yufumi Sato, care i-a recunoscut oficial calitatea de conducător al poliţiei din Beppu pentru ziua de joi.

Nu am nicio ideea cum voi conduce oraşul. Nu cred că voi reuşi aşa de bine precum colegul meu, adevăratul şef. Cred că sunt mari asemănări când trebuie să faci lucrurile sub presiune. Faci lucrurile în echipă şi nu poţi fi o individualitate în poliţie, aşa cum nu poţi fi o individualitate în jocul de rugby, a glumit Hansen, care însă a activat tip de şase ani în forţele de poliţie neozeelandeze, înainte de a a-şi descoperi adevărata vocaţie pentru balonul oval. Tehnicianul a mers apoi în patrulare prin oraş, vizitând centrul de informaţii turistice, gara şi centrul comercial.

Noua Zeelandă, campioana mondială, şi-a stabilit baza de antrenament la Beppu, un oraş situat în sudul insulei japoneze Kyushu, cunoscută pentru băile sale termale. După ce a învins Africa de Sud, Noua Zeelandă va înfrunta Canada în următorul meci din Grupa B, pe 2 octombrie, la Oita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel