CM 2019 - Nicio schimbare în XV-le Angliei pentru finala cu Africa de Sud

Selecţionerul echipei de rugby a Angliei, Eddie Jones, a anunţat, joi, XV-le de start pentru finala Cupei Mondiale cu Africa de Sud, programată sâmbătă la Yokohama, mizând din nou pe George Ford în postul de mijlocaş la deschidere.

Ford, care a fost ţinut pe banca de rezerve în meciul cu Australia (40-16), din sferturile de finală, va fi asociat ca în partida cu Noua Zeelandă (19-7), din semifinale, cu Owen Farrell, titularizat la centru.

Jones a făcut însă o modificare pe banca de rezerve, aşteptată, în care mijlocaşul la grămadă Ben Spencer îi ia locul lui Willi Heinz, accidentat la o coapsă în meciul cu All Blacks. Spencer numără doar trei selecţii, toate din postura de rezervă, şi nu a jucat în total decât 20 de minute.

"Săptămâna a fost bună, jucătorii sunt împreună şi se antrenează din greu", a declarat tehnicianul australian, fost consultant pentru staff-ul "Springboks" la cucerirea titlului mondial din 2007, care se aşteaptă la un meci "fizic".

Iată XV-le de start: Daly - Watson, M. Tuilagi, O. Farrell (căpitan), May - Ford, B. Youngs - Underhill, B. Vunipola, T. Curry - Lawes, Itoje - Sinckler, George, M. Vunipola.

Rezerve: Cowan-Dickie, Marler, Cole, Kruis, Wilson, Spencer, H. Slade, Jon. Joseph.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel