CM 2019: Ironii între selecţionerii Angliei şi Ţării Galilor înaintea meciurilor pentru stabilirea podiumului

Selecţionerii Angliei şi Ţării Galilor, Eddie Jones şi Warren Gatland, au avut un schimb ironic de replici după meciurile celor două naţionale din semifinalele Cupei Mondiale de rugby 2019 din Japonia, scrie BBC.

Dacă Anglia a reuşit o victorie de senzaţie în faţa campioanei en titre, Noua Zeelandă (19-7), galezii au pierdut cu 19-16 în faţa Africii de Sud.

Am văzut la Cupele Mondiale anterioare că unele naţionale care ajung în ultimul act îşi joacă finala în semifinale, iar în ultimul meci nu mai reuşesc să se ridice la nivelul aşteptărilor. Deci va fi interesant de văzut cum va juca Anglia în finala acestei ediţii, dacă va mai face o partidă bună, a spus Gatland în acest weekend.

În replică, Jones a răspuns sec: Îi doresc lui Warren toate cele bune şi să se bucure de locul 3 sau 4 pe care-l va ocupa la sfârşitul turneului. Potrivit selecţionerului Angliei, jucătorii săi au considerat succesul din penultimul act al CM, contra All Blacks, ca o victorie într-o finală mondială.

Ţara Galilor şi Noua Zeelandă se vor întâlni pe 1 noiembrie, la Tokyo, într-un meci care va decide medaliata cu bronz de la Mondialul nipon.

Anglia şi Africa de Sud vor disputa finala sâmbătă, 2 noiembrie, la Yokohama. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel