CM 2019 - Federaţia engleză, pusă în dificultate de un eventual succes al XV-lui Trandafirului (presă)

Federaţia engleză de rugby (RFU), care se confruntă în prezent cu mari probleme financiare, va fi obligată să achite 6 milioane de lire sterline componenţilor selecţionatei Trandafirului şi membrilor staff-ului tehnic, în cazul în care aceştia vor reuşi să câştige trofeul la Cupa Mondială care se desfăşoară în prezent în Japonia, scrie presa britanică.

Potrivit cotidianului The Telegraph, conducerea RFU a refuzat, înaintea startului competiţiei, să facă o asigurare care să acopere cheltuielile suplimentare generate de un eventual succes al Angliei la CM 2019, iar acum va trebui să facă rost de bani în cazul în care englezii vor învinge Africa de Sud în finala programată sâmbătă la Yokohama.

Publicaţia citată precizează, totodată, că doar pentru victoria din semifinale, împotriva Noii Zeelande, deţinătoarea titlului mondial, Federaţia va trebui să le achite internaţionalilor englezi un bonus total de 1,2 milioane lire sterline.

Însă, câştigarea trofeului Webb Ellis ar putea aduce pe termen lung beneficii rugby-ului englez, prin atragerea unor sponsorizări importante.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel