CM 2019 - Chelsin Kolbe revine în echipa Africii de Sud la finala cu Anglia

Sud-africanul Chelsin Kolbe s-a refăcut după accidentarea la gleznă suferită în grupele Cupei Mondiale de rugby 2019 şi se va număra printre titularii echipei Springboks în finala împotriva reprezentativei Angliei, programată sâmbătă la Yokohama (Japonia), a anunţat joi selecţionerul Rassie Erasmus, citat de AFP.

Kolbe (26 ani, 1,71 m) a fost menajat la semifinala cu Ţara Galilor (19-19), Eramus considerând că jucătorul lui Stade Toulousain nu era refăcut complet după leziunea suferită în cursul meciului cu Italia (49-3).

El îl va înlocui pe Sbu Nkosi, aceasta fiind de altfel singura schimbare efectuată de selecţionerul Africii de Sud, care a plasat din nou şase înaintaşi şi doi apărători pe bancă.

"Este greu pentru Sbu să iasă de pe foaia de meci, însă la fel este şi pentru ceilalţi şapte jucători (nereţinuţi) şi pentru cei doi care s-au întors acasă din cauza accidentărilor (Trevor Nyakane şi Jesse Kriel). Aportul său a fost vital în timpul campaniei noastre", a declarat Erasmus.

"M-am antrenat cu restul echipei în ultimele două săptămâni. Am revenit la forma mea maximă, iar glezna se prezintă bine", a spus la rândul său Kolbe.

Iată componenţa XV-lui de start al Africii de Sud pentru finala CM 2019: W. Le Roux - Kolbe, Am, De Allende, Mapimpi - Pollard, De Klerk - P.S. Du Toit, Vermeulen, Kolisi (căpitan) - De Jager, Etzebeth - Malherbe, Mbonambi, Mtawarira.

Rezerve: Marx, Kitshoff, Koch, Snyman, Mostert, Louw, H. Jantjies, F. Steyn.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel